Drage žene, nikada nemojte ponižavati sebe zbog muškarca.

Drage žene, vi zaslužujete nježnost. Zaslužujete ruke koje će vas pažljivo držati, ali istovremeno vam pružiti snagu. Zaslužujete da budete cijenjene. 


Vaša vrijednost ne leži u tome da vam netko sve da, već da vas podrži u postizanju onoga što želite. Zaslužujete partnera koji će biti tu, pružiti vam potporu u rastu, a ne vas slomiti. Partnera koji će vas podići kada padnete, bez straha da će izgubiti vezu s vama. Dostojne ste ljubavi, dobrote, pažnje, očiju koje vas zadivljeno gledaju i uma koji želi spoznati vas. 

Zaslužujete glas koji neće iznevjeriti, čak i ako se ne slaže s vama. Vi zaslužujete da budete cijenjene, primjećene, poštovane i slušane, čak i kada je odgovor "ne". Zaslužujete ono što donosite na ovaj svijet: strast, ljubav, snagu i brigu. Muškarac koji vas voli neće tražiti od vas da se mijenjate kako bi odgovarali njegovom idealu, već će rasti i razvijati se zajedno s vama. 

Nemojte se kompromitirati zbog muškarca koji ne razumije vašu vrijednost. Ne dopustite da vas nečija sebičnost ili želja da vas iskoristi zavedu. Neka vas ljubav ne bude lekcija u kojoj se mijenjate da biste odgovarali nečijim standardima. Muškarac koji vas voli neće vas pregaziti, prigušiti vaša svjetla, niti vas povrijediti u ime ljubavi. 

On će vas poštovati, podržavati, i rasti zajedno s vama. Ljubav nije manipulacija, niti bi trebala biti mjesto gdje se osjećate nesigurno ili povrijeđeno. Drage žene, nemojte se prilagođavati muškarcima koji vas ne cijene. Nemojte mijenjati svoje suštinske osobine radi njih. Nemojte prihvaćati manje od ljubavi koju zaslužujete. Imajte snage otići ako osjećate pritisak da se prilagodite nečijim željama. 

Znajte tko ste i što vrijedite. Ne dopustite da vas ljubav zavede u situaciju gdje se osjećate manje od onoga što jeste. Drage žene, ne kompromitirajte sebe zbog nikoga. Cijenite se dovoljno da ne prihvatite manje od ljubavi koja vas istinski čini sretnima.

No comments

Powered by Blogger.