Iskrena priča muškarca: "Pravi muškarac nikad neće tretirati ženu loše, to rade kukavice"

Razumijem da si prošla kroz mnoge teške trenutke u životu, iskustva koja nijedna žena ne bi trebala da doživi. Umjesto ljubavi, često si se suočila s patnjom i bolom. 


Vjerovala si da si pored sebe imala pravog muškarca, ali umjesto toga, suočila si se s kukavicom koja je iskorištavala svaku priliku da se prema tebi ponaša loše. Omalovažavao te, manipulirao tobom i uvjeravao te da si sama kriva za njegovo loše ponašanje. Igrao se s tvojim osjećanjima i uništio tvoje samopouzdanje, pretvarajući te u negativnu i nesigurnu osobu. 

Učinio je da osjećaš krivicu zbog toga što nisi ranije prepoznala kakva je osoba i dopustila da se prema tebi loše odnosi. Osjećala si se krivom jer si predugo voljela nekoga tko ti je nanosio bol na najgori mogući način. Najteže od svega je to što si zbog jedne kukavice izgubila vjeru u muški rod, što te natjeralo da povjeruješ kako su svi muškarci takvi. 

Zbog toga si prestala vjerovati u ljubav i bolju budućnost. Razumijem da si već čula slične riječi mnogo puta, ali vjeruj mi, ja sam drugačiji muškarac. Sa mnom nećeš morati prolaziti kroz iste teškoće koje si doživjela sa svojim bivšim partnerom. Pravi muškarac nikada neće loše tretirati ženu, i ako to radi, onda nije pravi muškarac.

Ako mi pružiš šansu, obećavam ti da ću se truditi da zacijelim sve tvoje rane, naučit ću te kako povratiti svoje samopouzdanje i vjeru u pravu ljubav, i što je najvažnije, naučit ću te kako ponovno voljeti sebe. Bit ću tu za tebe u svakom trenutku, pružat ću ti podršku bez obzira na sve, i voljet ću te i kada stvari postanu teške. Bit ću tvoj partner i najbolji prijatelj, uvijek ću brinuti o tebi i tvojim potrebama. 

Bit ću muškarac koji cijeni tvoju vrijednost, a tvoja prošlost mi neće biti bitna jer znam koliko vrijediš i koliko možeš ponuditi. Bit ću tvoja zaštita od svega što ti se može naći na putu. Bit ću tvoja podrška, tvoj vjetar u leđa, osoba koja uvijek gura naprijed i vjeruje u tebe. 

Znam da mi ne vjeruješ i sumnjaš u ono što ti govorim jer se bojiš da te želim iskoristiti, ali sve što tražim je šansa da ti dokažem da je sve što govorim istina. Daj mi priliku da ti pomognem povratiti vjeru u muški rod i vjeru u sebe. Samo mi pruži šansu da te volim, a sve ostalo ću uraditi za tebe.

No comments

Powered by Blogger.