"Ljubav treba unositi radost u vaš život" - 2 pravila koja će vam promijeniti ljubavni život

Ljubav ne zna za pravila, ali ipak postoje neka od njih koja mogu pomoći da ona procvjeta i da veze budu bolje. 


Što se tiče sjajnih ljubavnih odnosa postoje samo dva pravila sa kojima se mogu poistovijetiti i muškarci i žene. Ako niste spremni da ih shvatite i primjenite u svojim vezama ne očekujte neki sjajan provod. Prvo pravilo je da ljubav nije komplikovana. 

Zaboravite na ono što ste gledali u španskim serijama kada ste bili dijeca. Ljubav ne treba biti komplikovana, jer ako jeste to već od starta ne valja. Ljubav ne bi trebala biti zabranjena. Ne bi trebala imati granice niti boljeti. Ljubav bi morala biti lijepa i lagana od samog starta. 

Najveći znak za uzbunu je neslaganje na samom početku veze. Ako se od početka svađate, prepirete i ne razumijete vi nemate šta raditi zajedno. Ako vam partner od starta uskraćuje nešto što vam je potrebno, ne očekujte da ćete to ikada od njega dobiti. 

Nema potrebe nikome podilaziti, prilagođavati se ili juriti za bilo kim. Ako ste to uradili jednom, radićete to svaki dan i zauzvrat ćete dobiti samo nezadovoljstvo. Drugo pravilo, ali ni malo manje važno jeste da ljubav treba unositi radost u vaš život. 

Mnogo je osoba koje su robovi loših i toksičnih veza. Oni ostaju u tim vezama bez obzira što su nesretni, prazni, iscrpljeni i što jedva podnose osobu sa kojom provode vrijeme. To je put za propast. Ako vas veza ne usrećuje - šta će vam? Loše odnose možete imati sa svima i to nije poenta svega. 

Čim osjetite da vam je veza prestala unositi radost u život - okončajte je. I to možete primjeniti na sve odnose sa ljudima oko sebe, ne samo na ljubavne. Pratite ova dva pravila u svom životu i pratite kako se sve mijenja.

No comments

Powered by Blogger.