Mars u Strijelcu do 04.01.2024 - Strijelčevi vrijeme je da zablistate, Lavovi treba da uživate

Mars, planeta akcije koju astrolozi često nazivaju "Bogom rata", ulazi u vatrenog Strijelca 24. novembra i zadržava se do 4. januara 2024. godine. 


Ovan: Sezona Strijelca donosi potpuno drugačiju atmosferu Ovnovima nakon što je sezona Škorpije naglašavala intimne veze. Sada, sa Suncem u devetoj kući avanture, fokus je na želji za oslobađanjem od uobičajene rutine. Ovnovi osjećaju snažnu požudu da upoznaju nove ljude izvan svog društvenog kruga i razvijaju nove vještine. Ovo je vreme za hrabro koraknuti napred, svesni da su mogućnosti neograničene. 

Bik: Sezona Strijelca pojačava naglasak na odnosima jedan na jedan, koji su već bili u centru pažnje tokom sezone Škorpije. Sada, sa Suncem u osmoj kući emocionalnih veza, Bikovi će dijeliti svoje srce s voljenima, povećavajući osećaj sigurnosti u intimnim odnosima. Ovo je takođe vreme kada se može ojačati samopouzdanje u postizanju zajedničkih finansijskih ciljeva, stvarajući stabilnost i u spavaćoj sobi. 

Blizanci: Odnosi jedan na jedan su u zenitu za Blizance tokom sezone Strijelca, dok Sunce prolazi kroz sedmu kuću partnerstava. Bilo da se radi o poslovnim projektima s kolegom ili postavljanju novih zajedničkih ciljeva s važnom osobom, ovo je vrijeme kada će saradnja biti olakšana. Takođe, Blizanci treba da razmisle o reciprocitetu u odnosima, postavljajući sebi pitanje kako se osećaju i koliko su spremni uložiti u vezu. 

Rak: Tokom sezone Strijelca, asertivno Sunce zrači u šestoj kući rutine i blagostanja za Rakove. Ovo je vrijeme kada mogu efikasno upravljati svakodnevnim zadacima, postizati ravnotežu u životu i razvijati unutrašnju harmoniju. Prijava za novi kurs, teretana ili istraživanje novih tehnika održavanja unutrašnjeg mira su sjajne opcije. Rakove treba da pripaze na balans između pomažući drugima i čuvanje svojih granica kako bi očuvali sopstveno blagostanje. 

Lav: Tokom sezone Strijelca, sunce, vladar Lava, sija u petoj kući romantike i samoizražavanja. Ovaj period potiče Lavove da otvoreno dijele svoje srce i kreativnost s drugima. Lavovi će biti razigraniji i spontaniji, stavljajući uživanje iznad ambicioznih ciljeva. U prazničnom duhu, ovo je vreme za slavlje, radost i izražavanje sebe na najautentičniji način. 

Djevica: Poznati po svojoj sposobnosti obavljanja više zadataka, sezone Strijelca donosi promenu ritma za Djevice. Sa Suncem u četvrtoj kući doma, Djevice će se osećati inspirisano da uspore i opuste se. Postavljanje granica postaje lakše, omogućavajući im potpuno uranjanje u kvalitetno porodično vrijeme. Djevice treba da iskoriste ovo vreme za brigu o sebi kroz aktivnosti poput vođenja dnevnika, vežbanja svesnosti ili povezivanja s voljenima. 

Vaga: Kako sunce prolazi kroz Strijelca, aktivira treću kuću komunikacije za Vage, intenzivirajući društvene obaveze i želju za povezivanjem. Vage će biti društveni leptiri, s punim kalendarom različitih obaveza. Važno je pronaći ravnotežu između aktivnog društvenog života i odmora. Uklapanje aktivnosti s zasluženim odmorom obezbeđuje da Vage mogu planirati, organizovati i sarađivati sa svima u svom krugu. 

Škorpije: Kako sunce ulazi u drugu kuću prihoda, Škorpioni imaju priliku podići svoje strastvene projekte na višu razinu. Ova sezona podstiče ih da procene svoje vrednosti i prioritet daju onim ciljevima koji su u skladu s njihovim srcem. Mudro upravljanje novim finansijskim podsticajem otvara vrata većem finansijskom toku. Važno je ostati vernom sebi i iskoristiti prednosti koje dolaze s ovom prilikom. 

Strijelac: Sezona Strijelca označava vrijeme za sjaj Strijelaca, sa Suncem u prvoj kući. Ovo je vreme ličnog rasta, samootkrivanja i avanturističkog duha. Strijelci su pozvani da istraže različite kulture, prošire svoje znanje i upuste se u fizičke avanture. Važno je sanjati veliko i prihvatiti beskrajne mogućnosti koje se otvaraju pred njima. 

Jarac: Kako sezona Škorpije završava, asertivno sunce prelazi u dvanaestu kuću duhovnosti za Jarce. Ovo je vreme kada se mogu usmjeriti na sporiji tempo života i brigu o sebi. Podstiče ih da se posvete aktivnostima koje hrane njihovu dušu, poput sanjarenja, vođenja dnevnika snova i vežbanja tehnika vizualizacije. Unutrašnji rad tokom ove sezone priprema ih za puni korak u budućnost kada sunce uđe u njihov znak. 

Vodolije: Sunce prolazi kroz jedanaestu kuću za Vodolije, čineći ih željnima uključenja u grupne projekte i jačanja veza u zajednici. Ovo je vreme kada saradnja postaje plodonosna, čak i za nezavisne duše poput Vodolija. Podrška koju dobiju od prijatelja i kolega podstiče njihov napredak, približavajući ih ostvarenju svojih snova. 

Ribe: Tokom sezone Strijelca, sunce osvetljava desetu kuću za Ribe, inspirišući ih da preuzmu odgovornost za svoje dugoročne ciljeve. Ovo je vreme da zablistaju i budu prepoznate po svom doprinosu. Ribe treba da iskoriste prilike za vođstvo, istraživanje ravnoteže između doma i posla, omogućavajući im da napreduju u oba područja.

No comments

Powered by Blogger.