Mars u Strijelcu od 24.11 do 04.01.2024 - Velike promjene čekaju 3 znaka Zodijaka

Mars, planeta akcije koju astrolozi često nazivaju "Bogom rata", ulazi u vatrenog Strijelca 24. novembra i zadržava se do 4. januara 2024. godine. 


Kada se Mars nalazi u Strijelcu, susreću se energija Marsa, planete akcije, i karakteristike vatrenog znaka Strijelca. Ova kombinacija često donosi strastvenu potragu za avanturom, proširivanjem horizonta i istraživanjem novih stvari. Osobe s Marsom u Strijelcu često su entuzijastične, hrabre i neustrašive, s izraženom željom za istraživanjem, bilo da je riječ o fizičkim putovanjima ili istraživanju intelektualnih i duhovnih sfera. 

Energija koju donosi Mars u Strijelcu obično je optimistična, entuzijastična i ponekad pomalo impulsivna. Ova postavka Marsa može rezultirati i snažnim moralnim uvjerenjima i težnjom za pravednošću. Osobe s ovom postavkom često se zalažu za svoja uvjerenja i strastveno brane ono u što vjeruju. 

Ipak, ova kombinacija može dovesti do nedostatka strpljenja ili impulsivnosti u donošenju odluka. Osobe s Marsom u Strijelcu mogu postati nestrpljive ako osjete ograničenja ili se osjećaju zarobljenima u rutini. Mars u Strijelcu donosi dinamičnu energiju koja potiče istraživanje, avanturu i širenje vidika, uz snažnu strast prema uvjerenjima. 

Strijelac: Mars u vašem znaku čini vas izuzetno proaktivnom osobom koja lako prevazilazi prepreke. Postat ćete dominatni u komunikaciji, težiti ostvarenju ciljeva s direktnošću. Moguća je pojačana nervoza zbog želje za postizanjem velikih rezultata. 

Ovan: Mars u Strijelcu otvara mogućnost dalekih putovanja. Bit ćete otvoreni prema novim spoznajama i učenju novih jezika. Usvojit ćete novu životnu filozofiju koja može značajno promijeniti vaš život. 

Lav: Mars u petom polju donosi nova poznanstva i potiče vas na sportske aktivnosti. Osjetit ćete povratak energije koja vam je nedostajala, što će vas potaknuti na nove pobjede.

No comments

Powered by Blogger.