Muškaraci najviše cijeni ženu kad ostanu bez nje: 7 suptilnih načina da mu pokažeš da te gubi

Ako osjećate da vaš partner ne iskazuje ljubav i poštovanje prema vama onako kako to priželjkujete, možete preduzeti korake kako biste mu to pokazali.


Ponekad je potrebno pokazati partneru da postoji granica koju ne smije prijeći i da ste svjesni svoje vrijednosti u vezi. Evo nekoliko načina kako možete indirektno ukazati svom partneru da vas može izgubiti: 

1. Prestanite da previše popuštate: Ako ste navikli činiti sve što vaš partner želi bez razmišljanja, promijenite tu dinamiku. Prestanite se potpuno prilagođavati njegovim potrebama i željama. Kada vidite da vas partner kritikuje zbog ove promjene, obavijestite ga da ste također zaslužili poštovanje i razumijevanje. 

2. Flertovanje sa drugima: Počnite pokazivati svoj šarm i ljubaznost prema drugim ljudima u društvu vašeg partnera. Ovo ne znači da trebate započeti ozbiljnu aferu, već da mu pokažete da ste primijećeni i poželjni od strane drugih, što će ga potaknuti na razmišljanje. 

3. Protestujte tišinom: Kada osjećate da vaš partner nije ispunio vaša očekivanja i da vas nije tretirao kako treba, pružite mu tišinu. Muškarci često osjećaju nelagodnost kada njihova partnerka postane tihom i ravnodušnom, jer to sugeriše na nezainteresiranost. 

4. Pravite planove bez njega: Ponekad napravite planove za sebe ili sa svojim prijateljima bez da ga uključite u njih. Ovo će ga podsjetiti da niste dostupni 24/7 i da imate svoj život izvan veze. 

5. Postanite nagrada za koju se isplati boriti: Radite na svom samopouzdanju i izgledu. Dotjerajte se, budite ponosni na svoj izgled i ponašanje. Pokažite da imate visoku vrijednost, što će partneru sugerisati da mora uložiti napor kako bi vas zadržao. 

6. Prestanite se brinuti o njemu: Ako osjećate da vas partner ne iskazuje zahvalnost za vašu brigu i pažnju, prestanite s tim. Nemojte mu uvijek peglati košulje, posluživati doručak u krevetu i ispunjavati sve njegove potrebe. 

7. Recite "ne" njegovim idejama: Ako muškarac ne pokazuje dovoljno razumijevanja za vaše potrebe i želje, ne oklijevajte reći "ne" njegovim prijedlozima i idejama. To će ga potaknuti da se spusti na zemlju i razmisli o važnosti vaših potreba i želja. 

Sve ove metode su suptilni načini kako ukazati partneru da vas gubi zbog svojih postupaka. Važno je komunicirati s njim o svojim osjećajima, ali također možete koristiti ove geste kako biste mu sugerirali da mora promijeniti svoj stav i ponašanje prema vama. Vaša sreća i zadovoljstvo u vezi zaslužuju poštovanje, i važno je da se to jasno prepozna u vašem odnosu.

No comments

Powered by Blogger.