Ne zaslužuješ muškarca koji se vraća - Ti zaslužuješ onog koji nikad ne odlazi!

Mnogo puta sam razmišljala o muškarcima koji se vraćaju nakon što su odlučili otići. 


Čekala sam taj dan kada će shvatiti da su napravili grešku, da im je život bez mene beznačajan. No, onda sam shvatila da zaslužujem bolje - osobu koja nikada ne odlazi. Onaj koji ostaje, i kada se suoče s teškoćama, koji ne napušta čak i kada se mnogi drugi trude privući njegovu pažnju. Onaj koji svaki dan bira biti s tobom. 

Ti zaslužuješ nekoga tko nikada ne odlazi, čak ni kada mu otkrivaš svoje najdublje tajne, dijeliš s njim ono što nikome drugome ne bi rekla. Kada mu govoriš o svojim nesavršenostima, o onome što mrziš u svom prošlom. Ti zaslužuješ nekoga tko ostaje, bez obzira na teškoće. Onoga tko ne odlazi, čak i kada mu izražavaš koliko ga voliš, koliko želiš učiniti ga sretnim, i kakve nevjerojatne emocije budi u tebi. 

Osobu koja je posebna, s kojom želiš provesti ostatak života, zaspati u njenom naručju. Ti zaslužuješ nekoga tko ostaje, čak i ako pronađe bolji posao i počne zarađivati više. Onoga tko ne odlazi kada mu ide dobro, kada može imati sve, ali ipak tebe bira. Osobu koja ne želi razmatrati druge opcije jer zna da ima najbolje - tebe. 

Ti zaslužuješ nekoga tko te uvjerava da postoje ljudi koji ne odlaze. Tko ostaje i kada život postane težak, kada se osjećaš umorno i izgubljeno, kada sumnjaš u sebe i svoje sposobnosti. Osobu koja te podsjeća na tvoju vrijednost i potencijal. Onoga tko želi biti uz tebe, pružiti podršku i pomoći ti kad god ti to treba. 

I iako možda svatko od nas mašta o osobi koja se nikada neće vratiti, moramo cijeniti onoga tko odlučuje ostati. Onaj koji je jednom otišao, može ponovno otići, ali onaj koji je mogao otići, ali je odabrao ostati - to je osoba koja ti stvarno treba, s kojom zaslužuješ biti zajedno.

No comments

Powered by Blogger.