Sedmična astro analiza od 27.11 do 03.12 - Sreća bi mogla da prati Djevice, Škorpije i Ovnove

Pavel Globa je priznati stručnjak u svjetskom astrološkom području. Donosi nam detaljnu sedmičnu astro analizu od 27.11 do 03.12.2023 


Ovan: Najpozitivniji period za Ovna dolazi u sredini sedmice. Važno je da se uđe u ritam bez žurbe i završi sedmica sa smirenošću. Sada je ključna stvar za ljude rođene u ovom vatrenom znaku postizanje unutrašnjeg mira. Samci među Ovnovima sada su u povoljnoj situaciji jer će vjerovatno doživjeti sreću u ljubavnim aferama. Dovoljno je samo komunicirati, a ljubav će doći sama od sebe. Redovno vježbanje će Ovnu pružiti dodatnu snagu. 

Bik: Za Bika, uspjeh u ovoj sedmici dolazi iz fokusiranja na jednu stvar i ne trošenja energije na mnogo različitih stvari i briga. U određenom trenutku, Bikovi će shvatiti da su na pravom putu, i tada je ključno pronaći snagu da nastave dalje. Bikovi mogu biti aktivni u svim sferama života, iako postoji mogućnost da će morati donijeti neke izbore, posebno između ljubavi i posla. 

Blizanci: Astrolozi savjetuju Blizancima da ne stvaraju predrasude o ljudima, jer se oni koji na prvi pogled djeluju neprijatno mogu ispostaviti kao pozitivni i ljubazni. Održavanje bliskih odnosa s ljudima je sada važno. Također je povoljan period za kupovinu, te će ova sedmica biti izuzetno dobra za zarađivanje i pametno trošenje novca.

Rak: Rakovima se savjetuje da zaborave na ono što gubi na važnosti i fokusiraju se isključivo na budućnost. Vikend je posebno povoljan za obavljanje važnih kupovina, uključujući pripreme za nadolazeće praznike. Na ljubavnom planu, stvari će ići vrlo dobro, a oni u vezama trebaju izbjegavati preterane reakcije na postupke svojih partnera. 

Lav: Glavni pokretač napretka za Lavove je želja za samopoboljšanjem. Ovo će im pomoći da se oslobode negativnosti, sumnji i nesigurnosti. Lavovi će biti u mogućnosti shvatiti da su moćni, ali trebaju biti oprezni s tim osjećajem jer nepobjedivost često može biti iluzija. Također je naglasak na postizanju unutarnje i vanjske harmonije, što je ključ za postizanje sreće. 

Djevica: Djevice bi trebale pokušati ostvariti svoje duboke želje, čak i ako to podrazumijeva trošenje nešto novca. Velike planete su u povoljnom položaju, obećavajući velike pobjede na svim frontovima. Ovo je vrijeme za promjene u karijeri, nove poslovne i ljubavne početke, te započinjanje novih veza. Također, ova sedmica pruža priliku za prekid veza koje Djevice ne žele održavati. 

Vage: Vage bi trebale biti manje zahtjevne prema osobama koje vole i cijene. Finansijski uspjesi su mogući od 27. novembra do 3. decembra. Krajem sedmice moći će si priuštiti da dio zarađenog novca potroše na svoje najmilije. Ova sedmica postavlja temelje budućnosti, stoga je važno donositi odluke pažljivo i promišljeno. 

Škorpija: Tijelo i energija Škorpija postat će jači, doprinoseći povećanoj produktivnosti. Neaktivnost se sada smatra gubicima, a to se odnosi i na ljubav i posao. Ovo je povoljan trenutak za razumijevanje sebe, započinjanje novih veza i istraživanje novih oblika zabave. Fizička aktivnost će biti korisna, a Škorpije će se moći posvetiti i duhovnom razvoju. 

Strijelac: Strijelcima će ova sedmica pružiti priliku da nauče mnogo novih stvari o sebi. Razočaranja i problemi će ustupiti mjesta pozitivnim promjenama. Na poslovnom planu, Strijelci trebaju pokazati svoje liderske vještine i raditi na suradnji s drugima. Traženje podrške od drugih i pružanje pomoći bit će ključni u ovom periodu. 

Jarac: Planete će pomoći Jarčevima da poboljšaju svoje tijelo i podignu raspoloženje. Usamljenim Jarčevima prijeti romantična avantura i uspješan flert. Period je povoljan za ispravljanje prošlih grešaka i popunjavanje praznina. U ovom trenutku, važno je tražiti podršku od drugih i spremno pružati pomoć.

Vodolija: Na poslu, Vodolije će moći ispraviti prošle greške i popuniti praznine. Na ljubavnom planu, moguće je postizanje međusobnog razumijevanja. Samci Vodolije imaju velike šanse za pronalaženje ljubavi. Aktivnosti poput vježbanja i angažiranja u hobijima bit će korisne, ali opreznost je ključna u postupcima. 

Ribe: Ova sedmica će biti stabilna za Ribe, s vrhuncem pozitivne energije u ponedjeljak i vikendom. Može se dogoditi da će morati reći ne, ali iskrenost prema drugima će spriječiti kasnije nesporazume. Ovo je vrijeme izbora i spoznaje vlastitog mjesta u svijetu. Ribe će moći pronaći nove izvore novca, partnere i prijatelje.

No comments

Powered by Blogger.