Sedmični horoskop do 26.11 - Sreća bi mogla da prati Lavove, Strijelčeve i Ribe

Pavel Globa je priznati stručnjak u svjetskom astrološkom području. Donosi nam detaljnu sedmičnu astro analizu od 20.11 do 26.11.2023



Ovan: Vaša fokusiranost na posao može vam doneti finansijski uspeh, posebno ako se otvorite za timski rad. Fizička aktivnost će vam pomoći da ostanete energični. U ljubavi, očekujte topli period i nemojte se bojati novih poznanstava. 

Bik: Ova sedmica donosi priliku za poboljšanje karme, ali samo ako se opustite i prepustite životu. Slušajte svoju intuiciju i pokrenite nove projekte. Ljubav i domaći projekti mogu vam pružiti radost.

Blizanci: Vrijeme je da se posvetite ličnom razvoju i duhovnom istraživanju. Posvetite pažnju sebi, radite na sebi i okolini. Kraj sedmice će vam doneti priliku za odmor, ali nemojte gubiti vreme. 

Rak: Samo posvećenim radom možete postići najbolje rezultate u poslu. Fokusirajte se na bitno, budite pažljivi prema detaljima i ostanite disciplinovani. Očekujte izazove, ali ostanite objektivni. 

Lav: Očuvajte svoju reputaciju poštenjem i ljubaznošću. Period je povoljan za promene u životu i ljubavi. Otvorite se prema novim izvorima sreće i neka vam romantika podigne duh. 

Djevica: Ova sedmica postavlja temelje za buduće uspehe. Zadržite pravilan stav, ciljeve i prioritete. Kreirajte pozitivnu atmosferu oko sebe kako biste privukli sreću. Ostanite u formi i očekujte radost. 

Vage: Naučite strpljenje i rešavajte probleme. Iskoristite povoljne uslove za posao, putovanja i ljubavne veze. Prijatne promene u ljubavi su moguće, ali nemojte odlagati obaveze. 

Škorpije: Stabilna sedmica za vas. Pokažite privrženost na poslu i prema voljenima. Očekuju vas prijatni trenuci u ljubavi, iskoristite ih da izgladite eventualne nesuglasice. 
 
Strijelac: Budite jaki i diplomatski oko potencijalnih nesuglasica. Posebna sreća vas očekuje krajem sedmice, što će biti idealno vreme za nove početke. 

Jarac: Ovo je povoljan trenutak da prestanete raditi ono što vam ne prija. Razmislite o prekidu veza i posvetite više vremena voljenima. Razmislite o finansijskim ulaganjima. 

Vodolija: Naučite oprostiti i izbegavajte negativnost. Tražite nove hobije i prijateljstva, a vreme je i za promjene u izgledu. Sada je povoljan trenutak i za pozitivne promene.

Ribe: Ovo je odlično vreme za finansijske aktivnosti i boravak na otvorenom. Razmislite o budućnosti, zaboravite prošlost i ne brinite o tuđem mišljenju. Povoljna sedmica za nove početke i odvikavanje od loših navika.

No comments

Powered by Blogger.