Ljubavna astro prognoza do 10.12. - Rakovi slušajte i budite pažljivi, Bikovi budite otvoreni

Sedmični ljubavni horoskop za period do 10.12 2023. godine donosi zanimljive aspekte i savjete za svaki znak Zodijaka. 


Ovan: Ove sedmice, samci bi mogli biti skloni pretjerano analiziranju svojih veza. Dok tragaju za savršenstvom, važno je ne zanemariti obećavajuće prilike. Dopustite svojim mislima slobodan tok i otvorite se prema neočekivanim susretima. Iskra koju tražite može doći iznenada, stoga nemojte se bojati iznenađenja koja imaju potencijal stvoriti duboke veze. Ako ste već u vezi, izbjegavajte pretjerano fokusiranje na sitnice.

Bik: Ova sedmica poziva vas da obratite pažnju na izgradnju pravih veza. Razmislite o sudjelovanju u društvenim događanjima ili mreženju kako biste upoznali zanimljive ljude. Budite stvarni i otvoreni, možda ćete željeti otkriti više o sebi i drugima. Ako ste već posvećeni, posvetite vrijeme otvorenom razgovoru o stavovima. Uključite se u zajedničke aktivnosti koje će produbiti intimnost i povećati ljubav između vas. 

Blizanci: Neka vas vaša živahna priroda vodi prema onome što volite raditi. Vaš energični duh automatski će privući druge. Zanimljive osobe mogu se pojaviti na društvenim okupljanjima ili u okviru hobija. Ako ste već u vezi, vaša dinamičnost može dati novi život vašem odnosu. Budite spontani i iznenadite svog partnera svojim entuzijazmom. To će obnoviti žar u vašem životu i vratiti strast u vezu. 

Rak: Za samce, ova sedmica može donijeti borbu između želje za neovisnošću i potrebom za partnerstvom. Sve se svodi na pronalaženje ravnoteže u ličnm prostoru. Za posvećene, mogu se pojaviti napetosti koje zahtijevaju strpljenje i razumijevanje. Pazite na impulzivna djelovanja koja mogu oštetiti odnose. Slušajte i budite pažljivi. Identificirajte prioritete i uložite energiju u njegovanje odnosa te izgradnju zdravog ljubavnog života.

Lav: Ljubav bi mogla odlučiti posjetiti vas ove sedmice putem prijatelja ili društvenih događanja. Nemojte zatvarati srce pred neočekivanim kontaktima. Dok tražite nove veze, ne zaboravite cijeniti ljubav svojih prijatelja i obitelji. Ako ste već posvećeni, osjetit ćete se bliskima sa svojim partnerom dok uživate u vremenu s porodicom, što će produbiti vašu vezu. Vrijeme je za slavlje najčišće ljubavi.

Djevica: Za samce, vjerojatno je da će vas potencijalni partneri privući vašom iskrenošću i otvorenim srcem. Nemojte se stidjeti razgovarati s nepoznatim ljudima ili sudjelovati na javnim događanjima; to bi moglo zapaliti iskru. Slijedite svoje srce i istražite zajedničke interese kako biste izgradili vezu. Za posvećene, romantična iskra gori ove sedmice, osvježavajući romantiku u vašem odnosu. Pokažite ljubav prema osobinama i prednostima svog partnera. 

Vaga: Ove sedmice prihvatite svoje neobične osobitosti! Ako možete prihvatiti svoju jedinstvenost, privući ćete ljude koji to cijene. Neka vaša magnetičnost dođe do izražaja kroz svoju divlju stranu. Ako ste već posvećeni, cijenite jedinstvenost svog partnera i prihvatite jedinstvenost jedno drugoga. Ova sedmica može otkriti nove aspekte vašeg partnera ili oživjeti uzbuđenje. Istražujte neistražene teritorije zajedno. 

Škorpija: Ne odbacujte spontane susrete koji obogaćuju život. Nova veza može se spontano pojaviti bilo gdje. Privlačnost vašeg šarma mogla bi privući više obožavatelja. Posvećeni parovi bit će podignuti na višu razinu ljubavi. Uživajte u harmoničnom odnosu koji postoji između vas i vašeg partnera. Ova sedmica donosi radost, bilo da se radi o produbljivanju emocionalnih veza ili rasplamsavanju strasti. Dijelite ideje i uživajte u zajedničkim događajima. 

Strijelac: Ljubav poziva na neočekivane susrete ove sedmice. Dopustite svom srcu da bude iznenađeno slučajnim susretima, jer vaš budući partner može kucati na vaša vrata u bilo kojem trenutku. Ljubav se može pronaći i u ovim spontanim trenucima ili tokom društvenih događaja. Posvećeni parovi trebali bi biti spremni na svježu energiju koja ulazi u njihov dom. To može biti novi ljubimac, zajednički projekt ili čak rasprava o proširenju porodice. 

Jarac: Oslobodite se svih frustracija koje vas sputavaju i otpustite sve rane iz prošlosti. Dopustite si stvaranje novih prijateljstava i doživljavanje različitih iskustava. Pokušajte proširiti svoje društvene horizonte i komunikacijske obrasce. Ako ste već posvećeni, ponovno zapalite plamen, uzbuđenje i strast koji su vas u početku spojili. Uzmite inicijativu u aktivnostima koje potiču daljnji razvoj veze. Odbacivanjem tereta prošlosti, oboje ćete osjetiti veću povezanost. 

Vodolija: Ne zatvarajte se pred strancima koje biste mogli susresti ove sedmice. Prilike za iskre neočekivanja i spontanosti pružit će vam ova sedmica. Što ste više zajedno, to će vaša veza postati dublja. Posjetite mjesta koja ste nekada voljeli zajedno. Zdrava komunikacija između vas i vašeg partnera rezultirat će dubljim razumijevanjem. Dopustite ovoj harmoničnoj energiji da vas snažno poveže i stvori nezaboravne uspomene. 

Ribe: Povežite se s istomišljenicima na društvenim događanjima ili aktivnostima. Potencijalni partneri mogu primijetiti vašu karizmu i približiti vam se. Potražite savjet od porodice, jer on može biti od ključne važnosti. Njihova otkrića mogu se povezati na neočekivane načine. Ako ste već posvećeni, zbližite se kroz zajedničke ciljeve. Provedite intimnu, opuštajuću noć ili organizirajte uzbudljiv sastanak samo za vas dvoje. Uključite članove obitelji u svoje planove i iskoristite njihovu mudrost kako biste ojačali vezu.

No comments

Powered by Blogger.