Ljubavna astro prognoza do 24.12 - Vage ostavite prošlost iza sebe, Vodolije budite strpljive

Sedmični ljubavni horoskop za period od 18. do 24. decembra 2023. donosi priliku za izgradnju dubljih i kvalitetnijih veza. Evo astroloških predviđanja za sve znakove Zodijaka


Ovan: Narednih dana, razumijevanje između vas i vašeg partnera će jačati vašu povezanost. Fokusirajte se na ojačavanje veze kako biste zajedno doživjeli blagostanje braka. 
 
Bik: Iskoristite nove prilike kako biste poboljšali vezu sa supružnikom i doživjeli bračno blaženstvo. Osim toga, posvetite se poboljšanju odnosa s porodicom. 

Blizanci: Posjedovanje prirode može stvarati udaljenost između vas i partnera. Važno je opustiti se i razmisliti prije nego što reagujete kako ne biste izazvali dodatne probleme u vezi. 

Rak: Podrška starijih članova porodice ojačat će vašu vezu, pružajući vam dodatno zadovoljstvo sa partnerom. Očekuju vas ugodne prilike da uživate u zajedničkom vremenu i stvarate nove uspomene. 

Lav: Vaša ljubavna veza će odisati romantičnom čarolijom u narednim danima. Novi počeci su naglašeni, donoseći dodatnu slatkoću u vašu vezu. Izražavajte svoje misli slobodnije kako biste ojačali povezanost.

Djevica: Ključno je sjesti s mislima, razmisliti o svim perspektivama i donijeti odluke u vezi s ljubavnim životom. Zvijezde vam idu na ruku, i osjećat ćete se srećnije u vezi. 

Vaga: Ako želite sačuvati vezu, ostavite prošlost iza sebe i usredsredite se na budućnost. Gradite nove uspomene sa partnerom i uživajte u zajedničkim trenucima kako biste pronašli sreću u ljubavnom životu. 

Škorpija: Novi počeci kucaju na vrata vaše veze, i važno je da ih s radošću dočekate. Kontrola anksioznosti i nemira ključna je za očuvanje braka. 

Strijelac: Poziv na otvorenu komunikaciju u vezi može ojačati povezanost s partnerom. Izbacite izražavanje svojih osjećaja i idite naprijed u trenutnoj vezi, ostavljajući prošlost za sobom. 

Jarac: Nova iskustva vas čekaju u vezi, ali morate biti spremni na nekoliko rizika. Postizanje ravnoteže u ljubavnom životu ključno je za doživljavanje blaženstva i zadovoljstva. 

Vodolija: Ako se osjećate nemirno u ljubavnom životu, prepoznajte odgovornost i donesite brze odluke u vezi. S malo strpljenja, sreća će se ponovno vratiti u vašu vezu. 

Ribe: Prepreke u ljubavnom životu mogu izazvati nemir u narednim danima, ali ovo razdoblje nejasnoća će brzo proći. Pred vikend, stvari će se ponovno okrenuti u vašu korist.

No comments

Powered by Blogger.