Ljubavna astro prognoza do 31.12 - Lavovi vjerujte svojoj intuiciji, Vodolije pokažite empatiju

Sedmični ljubavni horoskop za period do 31.12 2023. godine donosi zanimljive aspekte i savjete za svaki znak Zodijaka. 


Ovan: Ove sedmice ljubav može biti pomalo izmaknuta iz fokusa jer će vaš dom i porodica tražiti vašu pažnju. Prioritet treba dati porodičnim vezama i proslavama. U spontanim susretima, možete doživjeti neočekivano emocionalno iznenađenje. Budite spremni na veze koje se mogu razviti na neočekivanim mjestima, čak i kada ste u posjeti roditeljima. 

Bik: Empatija i razumijevanje igraju ključnu ulogu u vašem odnosu ove nedelje. Važno je ponašati se osjetljivo i pokazati simpatije prema voljenoj osobi. Zaboravite na sebe i pružite podršku. Strpljenje i ljubav prema partneru dodatno će učvrstiti vaš odnos. Ako ste slobodni, dopustite svojem srcu da slobodno teče. U vaš život može ući fascinantan lik. Budite iskreni u komunikaciji, jer ljudi mogu prepoznati iskrenost.
 
Blizanci: Ova sedmica gradi dublje veze za zaljubljene. Intimnost će se ponovno rasplamsati, doživljavajući nove trenutke međusobnog razumijevanja. Budite romantični i njegujte ljubav. Iskrena komunikacija rezultiraće emotivnim diskusijama. Oživite iskru koja vas je spojila iznenađujućim gestama. Budite spontani i uživajte u novim iskustvima koja možete dijeliti zajedno.

Rak: Samci se ove sedmice mogu magnetski privući prema potencijalnim partnerima, što pojačava želju za trajnom privrženošću s istomišljenicima. Budite otvoreni za društvene događaje i pokažite svoje autentično "ja". Moguće je upoznavanje posebne osobe i uspostavljanje obećavajuće veze. Ako ste već u vezi, razgovarajte o zajedničkim snovima i pokažite ozbiljnost. 

Lav: U ljubavi, ova sedmica se vrti oko spontanosti. Nemojte previše razmišljati o potencijalnim vezama; uključite se u iskustva. Bez obzira na to kako se čini na prvi pogled, istražite nove susrete. Vjerujte svojoj intuiciji jer vas mogu čekati ugodna iznenađenja. Za posvećene parove, zapamtite da savršenstvo nije ključno u vezama. Umesto toga, njegujte svoj odnos i volite partnera uprkos nesavršenostima. 

Djevice: Vrijeme je da prihvatite sebe onakvim kakvi jeste ove nedelje. Posjedujete snagu da privučete ljubav. Budite sigurni u sebe! Uključite se u stvari koje vas ispunjavaju strašću. Možda ćete pronaći osobu s kojom se skladate. Ako ste već u vezi, naglasite snagu vašeg odnosa. Ovo je prilika da se ohrabrite, održite i približite jedno drugome. 

Vaga: Zvijezde pozivaju parove da istraže svoje prošle živote i prođu kroz porodičnu istoriju s osjećajem. To može ojačati vašu ljubav i pomoći vam da postanete suosjećajniji. Sredinom sedmice, mogu se pojaviti neočekivani osjećaji tokom razgovora, ali to može ojačati veze. Iskoristite ovo vrijeme za izgradnju povjerenja. 

Škorpija: Energija zodijaka osvetliće vašu ljubav ove sedmice. Prihvatite spontanost kako bi iskre letjele. Nemojte se bojati novih susreta. Upoznajte nove ljude i gradite kontakte. Radite stvari koje vas čine srećnim i upoznajte ljude sličnih interesa. Ako ste već u vezi, uživajte u zajedničkom vremenu i istražujte nove avanture. Partner će cijeniti vašu posvećenost. 

Strijelac: Različita mišljenja mogu izazvati manje nesuglasice u postojećim vezama, ali nemojte zanemariti jaču vezu koju dijelite. Razumijte da je vaša veza jača od privremenih nesuglasica. Za samce, iako zvijezde podržavaju spontane veze, pazite na moguće sukobe s prijateljima. 

Jarac: Samci, budite hrabri u svom ljubavnom životu. Takvi susreti mogu biti početak obećavajuće veze. Budite otvoreni za iznenađenja, ali vježbajte razumijevanje čak i kada ste uzbuđeni. Za posvećene, razgovarajte o zajedničkim ciljevima i proslavite ono što vas je spojilo. Strpljenje može olakšati grube tačke. 

Vodolija: Samci mogu osjetiti uspone i padove u narednoj sedmici. Nemojte žuriti, jer neočekivane komplikacije mogu uticati na vaš spoj. Razmislite o sebi prije donošenja ishitrenih odluka. Ovaj haos može dovesti do snažnih saveza. Imajte otvoreno, ali oprezno srce. Prepustite se prijatnim trenucima i njegujte veze. Ako ste već u vezi, pokažite empatiju i prestanite pretpostavljati. Približite se jedno drugome. 

Ribe: Samci bi mogli doživjeti uspone i padove u narednoj sedmici. Nemojte žuriti, jer neplanirane komplikacije mogu uticati na vaš spoj. Napravite pauzu i razmislite o sebi prije donošenja ishitrenih odluka. Ovaj haos može dovesti do snažnih saveza. Imajte otvoreno, ali oprezno srce. Prepustite se prijatnim trenucima i njegujte veze. Ako ste već u vezi, pokažite empatiju i prestanite pretpostavljati. Učinite nešto što će vas zbližiti.

No comments

Powered by Blogger.