Mlad Mjesec u Strijelcu 13.12 - Rakovi napunite baterije, Strijelčevi ovo je vaš period

Kako će utjecati mladi Mjesec u Strijelcu od 13.12 na znakove zodijaka


Ovan: Mlad Mjesec donosi energiju koja će vas potaknuti da izađete iz svoje zone udobnosti i istražite nove izvore inspiracije. Očekuju vas promjene u odnosima, možda ćete razmotriti korake prema dubljoj predanosti. To može uključivati obnavljanje veze iz prošlosti ili završetak postojeće, otvarajući put novom poglavlju u vašem životu. Bez obzira na smjer, promjene su neizbježne! 

Bik: Mlad Mjesec će snažno utjecati na vas, posebno s obzirom na prisutnost Jupitera u vašem znaku. Ovo je vrijeme za pozdravljanje promjena i prigodu za potpuno novi početak. Povežite se s ljudima, aktivnostima i hobijima koji vam pružaju osjećaj bezbrižnosti i slobode. Vi to zaslužujete. 

Blizanci: Vaš partnerski sektor postaje sve uzbudljiviji. Koristite vatrenu energiju Strijelca kako biste osjetili svoje emocije, oslobodili ih i krenuli dalje. Razmislite o vođenju dnevnika kako biste organizirali misli i bolje razumjeli svoje osjećaje. Mlad Mjesec pruža priliku za iskrenu introspekciju.

Rak: Pod utjecajem povoljnog mladog Mjeseca, vrijeme je da se vratite u svoje sigurno utočište i napunite baterije. Uključite nove rutine i prakse u svakodnevni život. Pripazite na sebe, fokusirajte se na vlastitu dobrobit i iskoristite ovaj period za obnavljanje energije.

Lav: Kao prijateljski znak Strijelca, dobit ćete obilje novih ideja. Razmislite o rezultatima svojih napora, razmislite o izlasku s prijateljima i uživajte u posebnom spoju. Iskoristite svoje povećano samopouzdanje i bezbrižnost kako biste proširili horizonte svojeg života. 

Djevica: Dok u tajnosti planirate mnogo toga, mladi Mjesec vam pomaže vratiti se korijenima. Ne morate raditi sami; oslonite se na porodicu i prijatelje. Duboko udahnite, sagledajte situaciju iz nove perspektive i dajte si vremena da razmislite o svojim osjećajima. 

Vaga: Motivacija za istraživanje novih puteva i poboljšanje vještina vodi vas prema uspjehu. Budite iskreni i pošteni, ali pazite na tanku liniju između otvorenosti i nepristojnosti. Romantika ulazi u vaš život, a mladi Mjesec sugeriše da možete imati oboje - i uspjeh u karijeri i ljubav. 

Škorpije: Iako su se možda dogodile značajne promjene, energija mladog Mjeseca daje vam snagu da odbijete stvari koje ne odgovaraju vašim istinama. Neka mišljenja drugih ne utječu na vašu autentičnost.

Strijelac: Sreća je na vašoj strani. Mladi Mjesec u vašem znaku potiče vas da istražite nove svjetove i otvorite se za nove prilike. Razmislite o svim aspektima života i iskoristite prilike koje vam se nude.

Jarac: Ovo je idealno vrijeme za zastoj, razmišljanje i introspekciju. Mlad Mjesec omogućuje vam oslobađanje neželjene energije i podsjeća vas da život ne treba shvaćati preozbiljno. Razmislite o postignućima i planirajte budućnost. 

Vodolija: Osjetite potrebu za podrškom zajednice i prijatelja. Ipak, mladi Mjesec podsjeća vas na važnost pauze i povlačenja. Nemojte se boriti protiv svoje introvertirane strane; dopustite si trenutke odmora. 

Ribe: Osjećate ranjivost, ali to je prilika za fokusiranje na svoje najbolje kvalitete. Iskoristite kreativnu iskru za projekte iz prošlosti ili za obnovu starih romantika. Mlad Mjesec pruža inspiraciju za unapređenje osobnih aspekata života.

No comments

Powered by Blogger.