Muškarac vidi pravu vrijednost žene tek kada ona ode - Ženski trik uz koji će vas više poštovati

Ponekad je izazovno shvatiti stvarne osjećaje muškarca prema vama, a često ni sami muškarci nisu svjesni svojih emocija. 


Kada snažna žena osjeti potrebu da napusti muškarca, ona mu jasno pokazuje da je potpuno sposobna biti samostalna i da joj nitko ne treba. Kada muškarac to shvati, počinje trčati za njom, razmišljajući o svojim greškama. Tada postaje svjestan da ju je uzimao zdravo za gotovo, gubio je izuzetnu ženu. U tom trenutku sve se mijenja, ali ova promjena je rezervirana samo za snažne žene. 

Muškarac se zaljubljuje u njeno odsustvo, a kada ga napusti, to odsustvo mu pomaže da je više cijeni i počne se ponašati prema njoj onako kako ona zaslužuje. Ponekad je odlazak muškarca jedini način da mu pokažete kako se osjećate i što može izgubiti zbog svoje nemarnosti prema vašoj ljubavi. Pokazujući mu svoju snagu i nezavisnost, ona mu daje važnu životnu lekciju: svaki dan proveden s njom je neprocjenjivo bogatstvo. 

Sada će morati uložiti napor da dokaže da je vrijedan njezine ljubavi, inače će to učiniti netko drugi. Međutim, prije nego što isprobate ovu metodu, morate biti sigurni da muškarac ima stvarne osjećaje prema vama, jer ako vas ne cijeni dovoljno, vaš odlazak ga možda uopće neće pogoditi. 

Još jedan važan aspekt zašto ova strategija može uspjeti leži u tome što muškarci vole izazove. Kada je vrijeme da ga napustite? Ako vas ignorira, ako ne razumije što želi, ako vas uzima zdravo za gotovo i ne cijeni ono što radite. Pokažite mu što gubi i što može ostati bez ako ne promijeni svoje ponašanje.

No comments

Powered by Blogger.