Prije 30-te žene više ugađaju muškarcima - A poslije 30-te više sebi: Kako se mijenjamo s godinama

Ako ste pomislili da ulazak u tridesete znači da ste već 'ispod radara' i da vam život postaje manje uzbudljiv, varate se! 


Otkrili smo nekoliko fascinantnih činjenica koje ukazuju na to da nakon tridesetih godina života dolazi do značajnih promjena koje čine život sretnijim i ispunjenijim. Jedna od ključnih stvari koje se dešavaju s godinama je nestanak strahova. Naučili ste ne samo živjeti sa strahovima, već i prevazilaziti ih.

Propuštene prilike i životne tragedije koje su vas oblikovale sada su izvor snage, a vi imate razloga biti ponosni na svoj put. Sada, otvorenije izražavate svoje emocije. Nema potrebe da krijete oduševljenje, ogorčenost, zbunjenost ili ljubav iza maske. Shvatili ste da nitko nije savršen, uključujući i vas, i sada slobodno pokazujete svoju autentičnost. 

Vaši kriteriji za odabir partnera su se promijenili. Ako ste nekada imali čvrste predstave o "princu na bijelom konju", s godinama ste shvatili važnost pravih vrijednosti. Sada cijenite autentičnost, udobnost, i ne pristajete na odnose koji ne donose zadovoljstvo. Život postaje organiziraniji. 

Cijenite svoje vrijeme više nego ikada prije. Kvalitetno provedeno vrijeme sami ili u društvu pozitivnih ljudi ima prioritet. Ne žrtvujete se za stvari koje vam ne donose radost. Odnosi s roditeljima postaju dublji i topliji. Ono što je nekada bježalo od roditelja i tražilo slobodu, s godinama je naučilo cijeniti roditeljsku ljubav i razumijevanje.

Zrelost donosi i slobodu od praćenja modnih trendova i određenih životnih stilova samo zato što su popularni. Sada živite za sebe, bez kajanja, čak i kada drugi pokušavaju nametnuti krivicu. Zrelost donosi slobodu življenja prema vlastitim pravilima, što je neprocjenjiva nagrada ovog životnog razdoblja.

No comments

Powered by Blogger.