Privlače sreću, ljubav i uspjeh - 3 biljke koje bi trebali da imate u kući prema feng shuiju

Prizovite ljubav, novac i sreću uz pomoć tri magične feng shui biljke! 


Bambus Sretni bambus je nevjerojatno jednostavan za održavanje, a prema vjerovanju majstora feng shuija, privlači pozitivnu energiju. Uvijena verzija bambusovog stabla simbolizira uspjeh, dok će postavljanje dva bambusa u istu vazu podržati sreću u ljubavi i stabilan brak. Za dodatnu dozu uspjeha i prosperiteta, preporučuje se čuvanje 3 ili 9 bambusa, a najbolje ih je smjestiti na lijevi dio kuće, što je najdalje od ulaznih vrata. 

Orhideja Čarobni cvijet orhideje u feng shuiju često se koristi za privlačenje nove ljubavi. Ako se osjećate usamljeno, iskoristite magične osobine orhideje i stavite je u spavaću sobu, idealno na noćni ormarić pokraj kreveta. Ovaj cvijet ne samo da će uljepšati prostor, već će i potaknuti pozitivnu energiju u vašem ljubavnom životu. 

Zlatni bršljan Zlatni bršljan, kao dekorativna biljka, savršeno se uklapa u svaki dom, pritom odbijajući negativnu energiju. Feng shui majstori ističu da je "mrtav" kut u kući ili prazne police idealno mjesto za postavljanje zlatnog bršljana. Ova biljka ne samo da odbacuje negativnost, već i privlači svjetlost i pozitivne vibracije u prostor. 

Pravilnim postavljanjem ovih biljaka prema principima feng shuija, možete stvoriti ravnotežu i pozitivnu energiju u svom domu, privlačeći sreću, ljubav i financijski prosperitet.

No comments

Powered by Blogger.