Privlačite ono o čemu razmišljate – Što više brinete, više brige i problema privlačite u život

Sve što vam se dešava u životu, i sve ono što vam se dogodilo, privlačite u svoj život snagom slika koje stvarate u svom umu. To je proizvod onoga o čemu razmišljate – privlačite sve o čemu razmišljate. 


Da biste razumjeli Zakon privlačnosti, ključno je prvo shvatiti njegov inherentni duplikat, a to je Zakon vibracija. Zakon vibracija tvrdi da SVE vibrira, sve je u stalnom stanju energetskog gibanja, od najsitnijih atomskih čestica do najvećih nebodera. Važno je razumjeti da ono što se čini čvrstim zapravo to nije.

Beton, staklo, čelik – sve su to oblici energije u stalnom gibanju. Mi živimo u oceanu konstantnog kretanja! Imate moć iznutra koja je snažnija od bilo koje okolnosti ili situacije oko vas – imate slobodu izbora u tome što ćete misliti. Misli su te koje usmjeravaju snagu prema onome što birate u životu. 

Ipak, važno je razumjeti jednu stvar. Nesvjesno privlačenje i svjesno privlačenje igraju ključnu ulogu u ovom procesu. Bez obzira na to razmišljate li o nečemu pozitivnom ili negativnom, privlačite to u svoj život. Nesvjesno privlačenje događa se kada dopustite mislima da lutaju bez kontrole. 

Ako, primjerice, brinete o dugovima, nekontrolirane brige privući će više dugova. Slično je i s ostalim životnim aspektima. Međutim, postoji jednostavna formula koju morate shvatiti: MISAO + EMOCIJA = PRIVLAČENJE. Ova formula znači da su vaše misli, pojačane emocijama povezanima s njima, ključne za privlačenje stvari u vaš život. Emocije su snažan pokretač. Razmišljanje o cilju koje vas zaista uzbuđuje i čini sretnima povećava snagu vaših misli, koristeći Zakon privlačnosti u vašu korist. 

Važno je shvatiti da ste odgovorni za sve što se događa u vašem životu. To može zvučati zastrašujuće, ali isto tako znači da imate moć promijeniti stvarnost prema vlastitim željama. Uzmite odgovornost za svoje misli i emocije jer one oblikuju stvarnost koju privlačite. Živimo u izvanrednom peridou gdje otpuštanjem ograničavajućih misli možemo iskusiti veličanstvenost življenja na svim područjima. 

Iskoristite snagu vlastite nutrine, jer što više koristite tu unutrašnju snagu, to ćete privući veću moć. Sada je pravi trenutak da prihvatite vlastitu veličanstvenost, te da radite ono što volite. Proučavajte svoju radost i svoje strasti kako biste privukli lavinu sreće, jer zračite radošću. Moć je potpuno u vašim rukama, a vi ste kreatori vlastite stvarnosti.

No comments

Powered by Blogger.