Retrogradni Merkur 13.12 - Lavove čekaju velike promjene, Strijelčevi vodite računa kako trošite

Kako će posljednji retrogradni Merkur (13.12) u 2023. godini utjecati na vaš horoskopski znak 


Ovan (21. mart - 19. april): Do 23. decembra, Merkur se kreće unazad kroz vašu desetu kuću karijere, pružajući vam priliku da razmotrite svoj pristup dugoročnim profesionalnim ciljevima. Sada je trenutak da pregledate i prilagodite svoj plan kako biste ostavili značajan utisak i zaslužili priznanje za svoj trud. Zatim, od 1. januara, okretanje planete u devetoj kući avanture može pojačati vašu želju za istraživanjem, čak i ako se to svodi na planiranje budućih putovanja. 

Bik (20. april - 20. maj): Merkur će na početku retrogradno putovati kroz vašu devetu kuću avanture, inspirišući vas da se posvetite knjigama, usavršavanju vještina ili planiranju putovanja na mjesta koja volite. Iako se obično kaže da putovanje nije preporučljivo tokom retrogradnog Merkura, ponovni posjet prošlim mjestima može donijeti lični rast. Od 23. decembra do 1. januara, retrogradni Merkur u vašoj osmoj kući intimnosti potiče pregled zajedničkih resursa i dublje veze s posebnim osobama. 

Blizanci (21. maj - 21. juni): Merkur, vaš vladar, retrogradno putuje kroz vašu sedmu kuću partnerstva, potičući razmišljanje i reviziju odnosa s drugima - bilo da su platonski, romantični ili profesionalni. Ovo može biti izazovan proces, ali i izuzetno iscjeljujući. Od 23. decembra do 1. januara, Merkur se kreće unazad kroz vašu šestu kuću wellnessa i svakodnevnih rutina, usredotočujući se na pitanja zdravlja. Ovo je prilika da se posvetite svom fizičkom i emocionalnom blagostanju. 

Rak (22. jun - 22. jul): Na početku, retrogradni Merkur potiče razmišljanje i reviziju u vezi s partnerstvima, bilo da su to prijateljstva, romantične veze ili poslovna partnerstva. Nastavlja se kroz vašu osmu kuću intimnosti, potičući vas da se pozabavite emocionalnim pitanjima. Od 23. decembra do 1. januara, fokus će se prebaciti na vašu šestu kuću wellnessa, a retrogradni Merkur će vam pružiti priliku da pregledate svoje zdravstvene navike i uskladite ih s vašim blagostanjem. 

Lav (23. jul - 22. avgust): Retrogradni Merkur počinje u vašoj šestoj kući dnevnih rutina, potičući vas da razmotrite svoje obveze i odgovornosti. Paradoksalno, smanjenje tereta s vašeg tanjira može povećati vašu produktivnost i dobrobit. Od 23. decembra do 1. januara, fokus će se prebaciti na vašu petu kuću romantike i kreativnosti. Razmislite o tome što vam pruža zadovoljstvo i razmotrite ponovno aktiviranje kreativnih projekata. 

Djevica (23. avgust - 22. septembar): Vaš vladar, Merkur, retrogradno putuje kroz vašu petu kuću romantike i samoizražavanja, potičući vas da se posvetite kreativnim poduhvatima. Od 23. decembra do 1. januara, retrogradni Merkur će se kretati kroz vašu četvrtu kuću doma, potičući vas da pregledate prošle emocionalne rane i radite na jačanju cjelokupnog blagostanja. 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar): Retrogradni Merkur počinje u vašoj četvrtoj kući doma, potičući vas da se bavite porodičnim pitanjima i stvorenjem harmoničnijeg doma. Od 23. decembra do 1. januara, okretanje planete u vašoj trećoj kući komunikacije pruža priliku za usporavanje, pažljivu komunikaciju i fokus čak i usred kaosa. 

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar): Retrogradni Merkur kreće se kroz vašu treću kuću komunikacije, podsjećajući vas da budete pažljiviji u izražavanju. Od 23. decembra do 1. januara, fokus će se prebaciti na vašu drugu kuću prihoda, pružajući vam priliku da pregledate svoju vrijednost i kako se vrednujete u poslovnim situacijama. 

Strijelac (22. novembar - 21. decembar): Merkur počinje retrogradno putovati kroz vašu drugu kuću prihoda, potičući vas da se vratite na projekte zarađivanja novca. Od 23. decembra do 1. januara, retrogradni Merkur u vašoj prvoj kući pruža priliku da pregledate svoj javni imidž i postavite sebe u svijetu. 

Jarac (22. decembar - 19. januar): S retrogradnim Merkurom u vašem znaku, možete osjećati potrebu za pregledom i prilagodbom strastvenih projekata. Od 23. decembra do 1. januara, retrogradni Merkur u vašoj dvanaestoj kući duhovnosti potiče introspekciju i fokus na snove. 

Vodolija (20. januar - 18. februar): Merkur kreće retrogradno kroz vašu dvanaestu kuću duhovnosti, podsjećajući vas na potrebu za duhovnom refleksijom. Od 23. decembra do 1. januara, retrogradni Merkur u vašoj jedanaestoj kući umrežavanja pruža priliku za ponovno povezivanje sa starim prijateljima i završetak timskih projekata. 

Ribe (19. februar - 20. mart): Retrogradni Merkur počinje u vašoj jedanaestoj kući umrežavanja, potičući vas da se vratite na zajedničke projekte i odnose. Od 23. decembra do 1. januara, fokus će se prebaciti na vašu desetu kuću karijere, pružajući priliku za pregledavanje profesionalnih ciljeva i planova za budućnost.

No comments

Powered by Blogger.