Sezona Jarca od 22.12 do 20.01 - Djevice uživajte u ovom periodu, Jarčevima sve ide od ruke

Kakve promjene mogu očekivati znakovi Zodijaka tokom sezona Jarca od 22.12 do 20.01 


Ovan (20. mart - 19. april) U toku sezone Strijelca, vaša pažnja je bila usmjerena na želju za istraživanjem i upoznavanjem ljudi izvan vašeg uobičajenog kruga. Ovaj period mogao je donijeti i želju da razvijate nove vještine. Sada, dok Sunce prolazi kroz desetu kuću karijere i javnog imidža tokom sezone Jarca, možete primijeniti stečena iskustva kako biste unaprijedili svoj profesionalni položaj. Preuzimanjem veće odgovornosti ili razgovorom sa nadređenima tokom godišnje revizije, stvarate utisak koji će biti vrijedan aplauza. 

Bik (20. april - 20. maj) Iako ste obično skloni rutini, možda ste tokom ove sezone osjetili frustraciju zbog svakodnevnih obaveza, težnjom za novim iskustvima i širenjem horizonta. Ovaj osjećaj proizlazi iz Sunca koje sada putuje kroz devetu kuću višeg učenja i avantura. Razmislite o svojim željama i potrebama kako biste jasnije definisali svoje ciljeve - bilo da je to rad sa mentorom, prijavljivanje za predavanje ili planiranje uzbudljivih putovanja. 

Blizanci (21. maj - 20. juni) Sezona Jarca pruža vam priliku za dublje povezivanje s voljenim osobama, posebno s Ribama, jer Sunce prolazi kroz vašu osmu kuću emocionalnih veza i intimnosti. Ovaj period može vam donijeti dodatno samopouzdanje u izražavanju svojih seksualnih potreba i pomaže vam da bolje razumijete ono što vam pruža udobnost i sigurnost, kako fizički, tako i emocionalno. 

Rak (21. jun - 22. jul) Sa suncem koje samopouzdano prolazi kroz vašu sedmu kuću partnerstava, ohrabruje vas da se fokusirate na bliske odnose, prijateljstva ili čak profesionalna partnerstva. Razmislite o reciprocitetu u tim odnosima i, ako primijetite neravnotežu, razmislite o preispitivanju te veze. Sada je vrijeme za dublje razmatranje vaših partnerskih dinamika. 

Lav (23. jul - 22. avgust) Tokom sezone Jarca, sunce putuje kroz vašu šestu kuću rutina i zdravlja, usmjeravajući pažnju na svakodnevne aktivnosti i brigu o vlastitoj ravnoteži. Ovo je povoljan period za istraživanje novih aktivnosti, organizaciju kućnog radnog prostora ili postavljanje jasnih prioriteta kako biste se fokusirali na projekte koji vas zanimaju. 

Djevica (23. avgust - 22. septembar) Sezona opadanja može vas inspirisati da usporite, posebno s obzirom na Sunce koje prolazi kroz vašu četvrtu kuću domaćeg života. Ovo je vreme kvalitetnog provedenog sa porodicom, uživanja u kućnim aktivnostima i stvaranja udobnog okruženja. Kada Sunce pređe u Jarca, fokus će vam se prebaciti na petu kuću romantike i samoizražavanja. Ovo je vreme kada možete uživati u zabavi, flertovanju i spontanim planovima s voljenima. 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar) Dok se Sunce kretalo kroz Strijelca, naglasak je bio na komunikaciji i društvenim obavezama. Sada, dok Sunce ulazi u vašu četvrtu kuću doma, tempo života postaje sporiji i fokusiraniji na uživanje u vremenu provedenom sa bliskim osobama. Posvetite se povezivanju s VIP osobama u svom životu i uživajte u mirnijem tempu života. 

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar) Iako obično birate pažljivo s kim provodite vrijeme, sezona Jarca vas potiče da češće prihvatite društvene planove. Sunce putuje kroz vašu treću kuću komunikacije, povećavajući vašu radoznalost i želju za učenjem. Razmislite o druženju s prijateljima, razmeni ideja i čak o putovanju na kratke udaljenosti kako biste zadovoljili svoju znatiželju. 
 
Strijelac (22. novembar - 21. decembar) Sezona vašeg rođendana je uvijek posebna, a sada, dok Sunce ulazi u vašu drugu kuću prihoda, možete pretvoriti svoje ideje i strastvene projekte u konkretna djela. Nestrpljivo ćete raditi na ostvarivanju svojih ciljeva, ali budite sigurni da su u skladu s vašim vrijednostima, jer je to ključ uspjeha u ovom periodu. 

Jarac (22. decembar - 19. januar) Dobrodošli u svoju sezonu! Sezona Strijelca možda vas je potakla na više solo vremena, ali sada, dok Sunce prelazi u vašu prvu kuću, istupit ćete u centar pažnje s povećanim samopouzdanjem. Osvježite svoj imidž, preispitajte svoje ciljeve i istaknite se na profesionalnom planu. Ovo je vrijeme da jasno izrazite svoje želje i krenete prema njihovom ostvarivanju. 

Vodolija (20. januar - 18. februar) Sada kada Sunce boravi u vašoj dvanaestoj kući duhovnosti, vrijeme je za unutarnje refleksije i maštanje. Posvetite se psihološkom blagostanju kroz meditaciju, vođenje dnevnika ili istraživanje svojih snova. Opuštanje i odmor od uobičajenih aktivnosti pomoći će vam da se pripremite za nove izazove. 

Ribe (19. februar - 20. mart) Dok Sunce samouvjereno prolazi kroz vašu jedanaestu kuću umrežavanja, osjećat ćete porast želje za timskim radom. Želite se povezati s drugima i doprinijeti zajedničkim naporima. Ako imate dugoročne ciljeve, dijalog s drugima može vam pomoći jasnije definirati planove. Osjećat ćete se podržano i cijenjeno u zajednici koja prepoznaje vaše doprinose.

No comments

Powered by Blogger.