Šta to imaju žene koje muškarci vole cijeli život - 2 citata L. Tolstoja koji mnogo objašnjavaju

Odrasli i iskusni pojedinci često savjetuju: zanemarite TV emisije i YouTube druženje, umjesto toga čitajte klasike poput Tolstoja, jer su svi odgovori na vaša pitanja tamo. 


Mi, razmišljajući pojedinci, suočeni smo s mnoštvom pitanja, ali pronalaženje vremena za uroniti u slojevite romane i epove često predstavlja izazov. Postoji i strah od razočaranja u sebe ako ne razumijemo pročitano. Ipak, odlučio sam posvetiti vrijeme traženju odgovora na pitanje koje me duboko intrigiralo: "Zašto muškarci žive s nekim ženama cijeli život, dok od drugih bježe kao od đavola, vole jedne, a druge zanemaruju, pretvaraju u 'donesi-mi' i pretvaraju u kućne robove?"

Zadrhtao sam kada mi je mozak došao do spoznaje. Kako je jednostavno sve objašnjeno. Žene često zbunjuje filozofski zakon: "Ponašajte se prema ljudima onako kako biste željeli da se oni ponašaju prema vama." Žena puna ljubavi, s obiljem energije, spremna je ispunjavati muškarca u svemu. Ona vjeruje da će, ako investira u njega više od drugih, nadmaši njegove bivše i majku, zadržati njegovu naklonost do kraja života. 

Žena shvaća da je naišla na nezahvalnog muškarca. Njegovala je njegov ego, podigla mu samopouzdanje, a on je sada odlučio da će sve žene svijeta biti lude za njim. On ih vidi kao padajuće kruške pred njegovim nogama. 

"Pustit će me i vratiti se", misli žena. "Već znam sve njegove mane koje sam ignorisala, a koje nijedna druga gospođa ne bi tolerisala." Žena čeka, ali on se ne vraća. Našao je nekoga tko mu briše noge i ne žuri kući. Muškarci... Dolazimo do zaključka Tolstoja, čija genijalnost nas naježi: 

"Volimo ljude ne zbog dobra koje su nam učinili, već zbog dobra koje smo mi učinili za njih i mrzimo zbog zla koje im nanosimo." Ispada da će nas zadržati samo muškarci koji su "ulagali" u sebe, dok neki nisu bili blagoslovljeni. Nitko od njih neće se vratiti onima koji im pokazuju patnju u njihovoj odsutnosti. 

Tolstoj je u pravu: ako žena cvili i moli, neće postići ništa, samo će izazvati iritaciju i odgurnuti muškarca. Muškarci se vraćaju onima koji žive bolje i sjajnije bez njih. Ove tajne manipulacije i utjecaj na svijest mogu slomiti, ali je bolje biti svjestan ovih procesa.

Tolstoj kaže: "Uvijek se čini da smo voljeni jer smo dobri. Ne shvaćamo da nas vole jer su dobri oni koji nas vole." Djevojke, ako želite dug i sretan život s nekim, odaberite onoga tko zna voljeti, oprostiti i biti popustljiv. Proučite njegov odnos s majkom i bakom - ako su odnosi uglađeni, puni brige i ljubaznosti, tada imate pred sobom jaku i mirnu osobu. 

Zaključak je jasan: tajna žena koje su voljene cijeli život leži u samoljublju i sposobnosti uživanja u trenutku, dopuštajući muškarcu da ih usreći bez unaprijed davanja ljubavi da bi je dobile zauzvrat. To je temelj zdravog odnosa, dok su kompleksi iz djetinjstva, zamjerke sadašnjosti i strah od budućnosti nešto što treba eliminirati iz svijesti.

No comments

Powered by Blogger.