Žena nikada neće odustati od muškarca preko noći - Prvo prolazi kroz 5 faza razočarenja

Žene, kada se zaljube, posvećuju se vezi do kraja. Nema polovične ljubavi ili ljubavi na određeno vrijeme – ili vole s potpunim srcem ili ne vole. 


Žene rijetko odustaju od muškarca bez ozbiljnih razloga. One su spremne pružiti bezbroj prilika kako bi ozivjele svoj odnos ili vratile stvari na staro, onako kako su bile u sretnijim vremenima. Prije nego što žena odustane od svojeg partnera, prolazi kroz nekoliko faza: 

Faza žmirenja: U ovoj fazi, žena je zaljubljena do ušiju. Čak i kada primijeti crvene zastavice ili osobine koje joj se ne sviđaju, ona zažmuri na to, želeći jednostavno uživati i osjetiti leptiriće u stomaku. 

Faza preispitivanja: Počinje primjećivati mane svog partnera i počinje se pitati je li on zaista onaj pravi. Glava joj je prepuna pitanja. 

Faza negodovanja: Ovdje žena razmišlja o tome da možda neće pronaći boljeg partnera. Možda su joj sugerisali da treba prihvatiti svog partnera takvog kakav jeste, i ona počinje vjerovati u to. 

Faza realizacije: Shvaća da stvari neće ići na bolje. Svjesna je da veza nije uspješna i da partner neće promijeniti stvari koje je muče. 

Faza raspleta: Žena se suočava s partnerom, iznosi sve činjenice i osjećaje koji je muče. Ova faza nije nužno kraj. Žena partneru daje posljednju šansu da se promijeni, ovisno o njegovom ponašanju. Ako se ponaša ravnodušno, drsko ili bezobrazno, to je trenutak kada žena donosi odluku i odlazi.

No comments

Powered by Blogger.