Budi dovoljno jaka da napustiš muškarca koji ne vidi tvoju vrijednost

Pronalaženje unutrašnje snage postaje izazov kada se sumnja u vlastitu vrijednost i sve što poduzimate. To je poput traženja igle u plastu sijena. 


Međutim, imate snagu, samo je trebate pronaći i zadržati je sa sobom kada vam zatreba. Vaša snaga je preuzeta od strane osobe koja ne prepoznaje vašu stvarnu vrijednost. On je manipulirao vašim umom, i to na način koji nije pozitivan. Nesigurni ljudi često pokušavaju iskoristiti one koji su zaljubljeni u njih kako bi ih učinili patetičnijima i osjećali se nadmoćnima.

Ignorišete njegove nedostatke jer vidite samo dobro, ljubite ga bezuvjetno. Da, ponekad pokaže da može biti dobar, ali ne previše, da ne pokvari svoj zavodljivi šarm. No, zašto biste trebali biti uzdržani od razmazivanja onoga koga volite? On vam samo daje dovoljno da vas drži blizu, ali želite više. 

Pretvarate se da je sve u redu, jer vam je tako lakše. Lakše mu je vjerovati kad se ponaša dobro. Neprestano se opravdavate, pokušavate uvjeriti sebe da je to ljubav, ali nije. Stvarna ljubav ne tjera vas da sumnjate u sebe, već vas inspirie i motiviše da budete autentični. Za njega osjećate teret. 

Ne primjećuje koliko ga strastveno gledate, ne vidi sjaj na vašoj koži od njegova dodira. To ne primjećuje namjerno ili ne, ali to ne mijenja činjenicu kako se ponaša prema vama. Ne primjećuje vaše suze kada podigne ton ili kako grlite koljena u tami jer nije želio ostati. 

Ne zaslužujete ovakav tretman. Postoji netko tko te može istinski voljeti i cijeniti. Nemoj misliti da te nitko drugi neće voljeti, jer to nije istina. Prvo morate voljeti i poštovati sebe dovoljno da odete od nekoga tko vas ne cijeni.

No comments

Powered by Blogger.