Hvala ti što si otišao - Djevojčica koja je tada plakala sada je snažna žena koja zna šta želi

Iskreno sam vjerovala da si ti osoba koju sam tražila, moja srodna duša, partner s kojim ću dijeliti cijeli svoj život. 


U mojim mislima, vizualizirala sam nas dvoje kako sjedimo u dvorištu, promatrajući s ponosom i ljubavlju našu djecu kako se igraju. Sanjarila sam o tome da svake večeri zaspim u tvom zagrljaju i probudim se uz tebe. Kada bih odlazila na spavanje, moje misli bile su ispunjene tobom, smišljajući planove za našu zajedničku budućnost. 

Bio si strastven i pažljiv prema meni, stvarajući dojam savršenstva u svemu što se odnosilo na nas. Nisam dopuštala da mi dopru ružne riječi o tebi jer si za mene bio idealan onakav kakav jesi. Smatrala sam te svojom srodnom dušom, mojim "jednim pravim," ali sada se nalazim sama. Ti si postao prošlost, prošlost koja je odavno prošla. 

Shvatila sam da te nisam poznala onoliko koliko sam mislila. Sada, kada razmišljam o tebi, ne mogu shvatiti zašto sam radila neke stvari, osim ako nisam bila zaslijepljena ljubavlju. Razočarao si me, ali, duboko u sebi, zahvalna sam ti. Pokazao si mi da nisi "onaj pravi" za mene, da nisi vrijedan moje ljubavi.

Ulagala sam sve u nas, a kad mi je bila potrebna podrška, nisi bio tu. Ti si me uvjerio da moje potrebe nisu bitne, a sve što sam željela nije imalo važnosti. Tada sam prestala izražavati svoje želje, a ti si to pogrešno protumačio kao dosadnost i otišao. Tada si otkrio svoju pravu narav i shvatila sam da mi uopće nisi bio važan, već samo netko tko ti je bio potreban da ispuni tvoje vrijeme dok se ne pojavi netko drugi, privlačniji tebi. 

Hvala ti što si mi pokazao tko si prije nego što smo stvari odmakle predaleko. Hvala ti što si me ostavio i slomio moje srce jer djevojka koja je tada plakala sada je postala snažna žena koja jasno zna što želi od života i ljubavi.

No comments

Powered by Blogger.