Kada se žena umori boreći se, neće više potrošiti ni sekundu na tebe

Ako te neko voli iskreno, ta ljubav će biti duboka i neće biti uslovljena. 


U svetu ljubavi, žena ima posebnu ulogu. Kada žena voli, predaje se potpuno i bezrezervno. Njeno srce i duša su dar koji nudi sa strašću. Ona će biti iskrena i otvorena, neće skrivati ništa od svog partnera. Ako je zaljubljena, partner će uvek biti na prvom mestu, bez obzira na sve izazove koje život postavi pred nju. Ona će braniti svoju ljubav s najvećom odlučnošću, često spremna na žrtve koje samo osvetljavaju dubinu i čistotu njene ljubavi. 

Takva žena postaje izvor snage za svog partnera. U teškim trenucima, ona će biti stjena na koju se može osloniti, pouzdano rame i raj u kojem pronalazi mir. Njena ljubav baca svetlost na najbolje strane partnera, podstičući ga kada sumnja u sebe i pružajući razlog da ponovo ustane. Nudi utočište u svojoj duši, pružajući ono što možda niste mogli pronaći ni u sebi ni u drugima, bez obzira na sve napore. 

Njena ljubav postaje dom partneru. Ljubav takve žene pruža osećaj skloništa od sveta. U njenom zagrljaju partner nalazi mir duše, a njen dodir donosi osećaj sigurnosti. Međutim, ako se partner opusti i uzme sve zdravo za gotovo, ova žena može sa jednakom strašću povući nazad ono što mu je dala. Njena snaga se ogleda u sposobnosti da, jednako hrabro kao što je davala ljubav, istu tu ljubav uzme nazad i napusti situaciju. 

Ne dozvolite sebi da je neozbiljno shvatite. Kada shvati da je gotovo s vama, ona može jednostavno proći kroz vrata i nestati iz vašeg života. Pre nego što to i primetite. Ništa što kažete ili uradite neće je naterati da se vrati. Izdaja će je povrediti, i ako je izneverite, shvatiće da je uzalud verovala u vas kao vrednog njenog ljubavnog truda. Njena ljubav nije prolazna. To je nešto jedinstveno, retko i dragoceno.

Ona neće moći podneti izdaju i neće ponovo voljeti istim intenzitetom, jer vjeruje u svoju ljubav i smatra da zaslužuje muškarca koji će je voleti sličnom strašću. Ne traži savršenstvo i može prihvatiti nedostatke svog partnera, ali neće tolerisati ako oseća da je samo igra u nečijim očima. Ako primeti da je ljubav koju vam daje potrošena uzalud, ona će se pobrinuti da budete što dalje od nje, bez obzira na to koliko bolno to može biti. 

Možda će joj biti teško raskinuti sa nekim prema kome je osećala snažnu ljubav, ali će to učiniti ako shvati da mora birati između bola rastanka i bola koji proizlazi iz predanosti nekome ko joj ne uzvraća istu strast. Za nju, jednostrana veza je lakše prekinuti nego nastaviti. Radije će biti sama nego se odnositi na partnera koji ne prepoznaje vrednost njenog srca. Njena ljubav nije nešto što se uzima olako; ona neće oklevati da se povuče ako oseti da je njen trud uzaludan. Zato, ako je izneverite, budite spremni na to da ona može nastaviti dalje bez vas, odlučna u tome da pronađe ljubav koja će joj uzvratiti onoliko koliko i ona pruža.

No comments

Powered by Blogger.