Ljubavna astro prognoza do 04.02 - Jarčevi uživaju u ljubavi, Strijelčevi ne zanemarujete sebe

Sedmični ljubavni horoskop za period do 04.02.2024. godine donosi zanimljive aspekte i savjete za svaki znak Zodijaka. 


Ovan: Ove sedmice, uronite duboko u svoja osjećanja kako biste povećali šanse za romansom. Dopustite sebi da istražite skrivena emocionalna područja i razmislite o svojim željama, uzimajući u obzir prošla iskustva. Važno je posvetiti vrijeme upoznavanju vlastitog srca i ne žuriti u nove veze. Za one koji su već u vezi, ovo je izvrsno vrijeme za razgovore o zajedničkim ciljevima ili planovima vezanim za porodični život. Izbjegavajte sukobe poštujući mišljenje partnera i radite na postizanju konsenzusa. 

Bik: Budite ljubazni prema sebi ove sedmice i posvetite se vlastitom rastu. Prilike za dublje veze su brojne, a možda ćete sresti nekoga s iskrenim interesovanjem koji nenadano ulazi u vaš život. Prihvatite novu vezu polako i dopustite da se prirodno razvija. Ako ste već u vezi, ovo je vrijeme introspekcije. Planirajte zajednički odmor kako biste osvježili vezu. Prihvatite jedinstvene osobine jedno drugog.

Blizanci: Ova sedmica može donijeti nesigurnost zbog neočekivanih životnih situacija. Posmatrajte to kao priliku za samoproučavanje. Uključite se u aktivnosti koje smiruju vaš um i duh. Mudro je sačekati nekoga tko se slaže s vašim vrijednostima. Ako ste već u vezi, nemir može utjecati na vaš odnos. Pružite partneru slobodu da se izrazi bez pritiska. 

Rak: Očekuje vas mnogo prilika za druženje s ljudima sličnih interesa ove nedelje. Razvijajte prijateljstva i upoznajte se s različitim grupama ljudi. Fleksibilnost će vam omogućiti da upoznate osobu ili iskustvo koje može obogatiti vaš život. Ako ste u vezi, provedite sedmicu dijeleći intimne trenutke s partnerom. Zajedničko zagrijavanje ili kratko putovanje može ponovno zapaliti vašu vezu. 

Lav: Ova sedmica otvara nove mogućnosti za povezivanje. Zaboravite na strah i počnite se otvarati prema nepoznatim osobama. Duboko kopajte kako biste bolje upoznali sebe i druge. Parovi mogu imati priliku prisustvovati društvenim događajima zajedno. Iskoristite tu priliku da se približite partneru u svježem okruženju. Završite sedmicu stvarajući uzbudljive uspomene koje će vam ostati zauvijek.

Djevica: Budite otvoreni za društvene pozive i nove izazove izvan vaših uobičajenih krugova. Možete slučajno upoznati nekoga s kim će se stvoriti posebna povezanost, ali budite oprezni i dopustite da se stvari prirodno odvijaju. Razmislite o prethodnim iskustvima i naučite važne lekcije prije nego se upustite u nove veze. Ako ste već u vezi, ovo je vrijeme za razmišljanje i prilagođavanje. Pažljivo vodite osjetljive razgovore i pružite partneru potrebni prostor. 

Vaga: Naučite biti strpljivi i posvetite vrijeme razvoju veze. Ovo je prilika za ponovno procjenjivanje, a ne za konfrontacije. Razmislite kako možete čvrsto utemeljiti svoj odnos. Samci, ova sedmica može ponuditi priliku za suradnju s nekim tko ima potpuno različit karakter. Ipak, uzmite si vremena! Prvo naučite prepoznati i prihvatiti sebe. 

Škorpija: Mogu doći do nesporazuma u neočekivanim susretima ove sedmice. Preporučuje se oprez čak i kada se uzbuđenje povećava. Jasna komunikacija će izbjeći zabunu. Budite realni i otvoreni. Ako ste već u vezi, radite na jačanju emocionalne povezanosti i ojačajte veze koje vas spajaju. Izbjegavajte neželjene svađe i razvijajte način rješavanja problema. 

Strijelac: Zapamtite da ne zanemarujete sebe. Posvetite vrijeme upoznavanju najboljih dijelova sebe prije nego što se upustite u nove veze. Možete privući obožavatelje, ali veza mora biti harmonična. Budite oprezni s privremenim vezama. Umjesto toga, gradite iskrena prijateljstva s kompatibilnima. Ako ste već u vezi, slavite svako postignuće, ma koliko malo bilo. Pokažite zahvalnost za trud svog partnera i uvjerite ih da mogu računati na vas.

Jarac: Vaša ljubav cvjeta dublje ove sedmice. To dovodi do besprekorne komunikacije, omogućavajući duboko razumijevanje i povezanost. Njegujte ranjivost u razgovorima kako biste postigli emocionalnu dubinu. Uživajte u novopronađenom miru i čuvajte ljubav koja još uvijek cvjeta. Samci, proširite krug poznanstava i budite otvoreni za nešto novo izvan uobičajenih krugova. Budite autentični i otvoreni u svakom trenutku. 

Vodolija: Primanje podrške od voljene osobe može biti ključno za završetak izazovnog zadatka ove sedmice i jačanje veze. Budite zahvalni na podršci koju imate od svog partnera. Ako ste slobodni, emocionalni valovi mogu donijeti nove prijatelje. Fleksibilnost je ključna, nemojte žuriti s obavezama. Budite sposobni vladati svojim emocijama i nemojte se lako zanositi. 

Ribe: Samci, spremite se; ovo je vaša sedmica. Skinite plašt neizvjesnosti i otkrijte intrigantno u sebi. Osvježite sebe ili odaberite poseban poklon. Ovaj luksuz može privući potencijalne udvarače. Ako ste već u vezi, razmazite svog partnera luksuznim iskustvima ili zajedno proslavite radosti života. Recite im da mogu računati na vas i vjerujete u njih.

No comments

Powered by Blogger.