Ljubavna astro prognoza do 28.01 - Ovnove čekaju velike promjene, Rakovi vjerujte intuiciji

Sedmični ljubavni horoskop za period do 28.01.2024. godine donosi zanimljive aspekte i savjete za svaki znak Zodijaka.


Ovan; U toku ove sedmice, Ovnove očekuju značajne promjene u njihovim ličnim životima. Oni koji su doživjeli romantičnu fazu veze suočit će se s potrebom da je prekinu ili unesu promjene u komunikaciju s osobama koje ih zanimaju. Oni koji su u potrazi za srodnom dušom mogu je pronaći na poslu ili u drugim ne-romantičnim okolnostima. 

Bik; Tokom ove sedmice, zvijezde obećavaju Bikovima pozitivne promjene u njihovim ličnim životima. Za Bikove koji već imaju veze, važno je da ne gube vrijeme i da ojačaju vezu u njezinoj harmoničnoj fazi. Još uvijek nije kasno da usamljeni i razočarani Bikovi pronađu sreću o kojoj sanjaju. Najbolji dan za sastanke je nedjelja. 

Blizanci: Blizanci će u ovoj sedmici morati uskladiti strast i praktičnost u odnosu s voljenom osobom. Harmonija na području intimnih preferencija, poslovnih prilika i svakodnevnih navika postat će ključna. Ljubavi izgrađene na laži ili prijevari mogu doći do kraja. 

Rak: Ove sedmice, Rakovima će najbolji saveznik biti njihova intuicija, ali isto tako važno je da vjeruju svojim očima i ušima. U trenutačnoj situaciji bolje je izbjegavati suvišne nijanse jer ono što mislite da vidite možda i nije ono što se čini. Bolje je sve tumačiti doslovno. Nedjelja je povoljan dan za ljubavne sastanke. 

Lav: Tokom ove sedmice, period od četvrtka do subote bit će značajno za Lavove. Prilikom prilagodbe na novu sredinu preporučljivo je održavati ravnotežu između vlastitih interesa i ambicija partnera. Samopoštovanje za njih je jednako važno kao i za vas. Ako ste u stabilnom odnosu, raspored uloga može se promijeniti. 

Djevica: Početak sedmice može biti izazovan za Djevice, ali sve će se brzo razriješiti. Vaš lični život postat će bogat. Život vam pruža priliku ne samo da sanjate, već i da djelujete, bez obzira na vaše namjere i fazu u kojoj je vaš odnos. Nedjelja će biti povoljan dan. 

Vaga: Ova sedmica predstavlja važan period u ličnom životu Vaga, koji može donijeti niz stresnih situacija, ali istovremeno im pomoći donijeti odluke poput prekida veze. Za parove koji planiraju ostati zajedno, bolje je zanemariti razlike i udružiti snage prema zajedničkom cilju. 

Škorpija: Sudbina Škorpija pruža priliku da ojačaju svoj odnos bez obzira na fazu u kojoj se nalazi. Ovo je također idealno vrijeme za započinjanje novog odnosa: harmoničan početak pomoći će stvaranju čvrste osnove koja ne strahuje od neočekivanih iznenađenja. Povoljan dan bit će nedjelja. 

Strijelac: Zvijezde Strijelcima nude novi praktičan pristup ljubavnim vezama prilagođen njihovoj stvarnosti. Možda ćete započeti zajednički posao sa svojim partnerom, ali budite svjesni da bi u jednom trenutku takvoj zajednici moglo nedostajati romantičnosti. 

Jarac: Događaji će se pozitivno razvijati tokom ove sedmice. Imat će priliku naglasiti svoju privlačnost i djelovati skladnije i ljepše. Nema potrebe gubiti vrijeme ako želite napraviti korak prema novoj ljubavi. Najbolji dan za ljubavne sastanke i planove je nedjelja. 

Vodolija: Okolnosti sugerišu da se ove sedmice Vodolije pridržavaju starih ideala i konzervativnih vrijednosti. Možda ćete osjetiti potrebu da sakrijete svoje afere. Oni koji maštaju o početku svog osobnog života iznova morat će pričekati s eksperimentima. 

Ribe: Ribe dobivaju priliku uskladiti osobne odnose i učiniti ih harmoničnim i stabilnim, preuzeti kontrolu nad njima i uskladiti ih sa svojim planovima. Oni koji se ustručavaju smanjiti distancu i napraviti prvi korak trebaju pričekati nedjelju i prenijeti inicijativu na partnera.

No comments

Powered by Blogger.