Ljubavna astro prognoza za 2024 - Strijelčevi vrijeme je za zaruke, Ovan sreće srodnu dušu

Ljubavna astro prognoza za 2024 godinu za sve horoskoposke znakove 


Ovan: Predstojeća godina obećava bogatstvo emocijama za Ovnove. U proljeće će biti potrebna dodatna odlučnost u rješavanju važnih zajedničkih pitanja. Jesen donosi dobre šanse za prelazak na novu razinu u odnosima. Slobodni Ovnovi mogu očekivati susret sa svojom srodnom dušom početkom ljeta. 

Bik: Nemojte se bojati ozbiljnih namjera tokom ove godine, posebno ako već dugo razmišljate o osnivanju porodice. Krajem proljeća mogu se pojaviti bivši partneri koji žele obnoviti vezu. Savjetuje se oprez u donošenju odluka i učenje vođenja razuma. 

Blizanci: Februar i mart mogu donijeti izazove onima u vezama, testirajući poštenje Blizanaca. Važno je biti otvoren prema partneru i ne skrivati stvari. Slobodni Blizanci će vjerojatno imati mnogo spojeva u 2024. Godini. Rad na samopoštovanju i stilu bit će ključ uspjeha.

Rak: Započnite godinu ispravljajući stare greške i loše navike. Nemojte se bojati otvoriti partneru i razgovarati o svojim iskustvima. Očekuje se novi uzlet u već postojećim vezama od sredine ljeta, vraćajući strast u odnos. 

Lav: Privlačnost prema suprotnom spolu značajno će se povećati za Lavove. Lako ćete komunicirati s novim ljudima. Slobodni Lavovi trebaju oprez u flertu i brzim spojevima, birajući kvalitetu umjesto količine. 

Djevica: U 2024. bit ćete saslušani, a Svemir će vam donijeti pravu ljubav. Susret će vjerojatno biti neočekivan, ali emocije će biti stvarne. Djevice u braku mogu očekivati miran razvoj odnosa. Vage Godina će vas oduševiti osjećajem stabilnosti i povjerenja u partnera. Slobodne Vage očekuju brojni susreti, a ljeti će se možda pojaviti iskra s nekom od tih osoba. Preporučuje se postupno razvijanje stvari. 

Škorpije: Slobodne Škorpije imaju šanse sresti srodnu dušu među starim poznanicima. Nije preporučljivo započinjati virtualne romanse, već vjerovati stvarnim osobama i sastancima uživo. Prihvaćanje osobe s njenim nedostacima bit će ključ za sreću. 

Strijelac: Ako je vaša veza stara nekoliko godina, možda biste trebali razmisliti o formalizaciji veze. Godina je povoljna za zaruke ili vjenčanja. Usamljeni Strijelci će se osjećati kao u romantičnom filmu ljeti. Obnavljanje starih veza ne preporučuje se u 2024. 

Jarac: U nadolazećoj godini budite otvoreni prema partneru i često razgovarajte o problemima. Iskrenost će ojačati vaš odnos, stoga nemojte prešućivati pritužbe ili strahove. Taktičnost pri priznavanju bit će ključna. 

Vodolija: Savršeno održavate ravnotežu između osjećaja i razuma, što pomaže u održavanju topline i povjerenja u vezi. Slobodne Vodolije neće patiti od nedostatka pažnje, ali trebaju izbjegavati dvosmislene izjave kako bi nastavili romansu. 

Ribe: Vaša veza u 2024. imat će period kao u dramskim filmovima, s gorućom strašću i divljinom emocijama. Razgovor s partnerom o zajedničkoj budućnosti bit će važan kako biste razjasnili stvari i odlučili hoćete li nastaviti ili prekinuti priču.

No comments

Powered by Blogger.