Moje najveće hvala ide dragom Bogu - Sve vrijeme je bio uz mene

Sve vrijeme je bio uz mene, i nije me sram priznati da sam prolazila kroz teške trenutke, gubila sjaj u srcu i osjećala se slomljeno. 


Nije me sram priznati te trenutke jer smo svi mi ljudi, ponekad suočeni s izazovima koji nas bacaju na dno, gdje tražimo svjetlost. Neću navoditi sve detalje, ali želim podijeliti dio svoje priče s vama, nadajući se da možda pronađete nešto korisno za sebe. U mom životu bilo je trenutaka kada sam se osjećala potpuno sama, bolesna, žudeći samo za ljepom riječi ili zagrljajem. 

Željela sam bilo kakav putokaz, savjet ili bilo što što bi me makar na trenutak podiglo. No, uprkos dozivanju, ostao je samo muk i gorak osjećaj tišine. Ipak, odlučila sam ne odustati, jer sam duboko u sebi znala da predaja znači kraj, a ja nisam željela prihvatiti kraj, bez obzira na sve. Krenula sam korak po korak, suočavala se s bolom, ali nisam dopuštala suzama da preplave moje lice. 

Prestala sam plakati i ponovno pronašla strpljenje. Molitva mi je vraćala vjeru, upornost hrabrost, a snaga koju sam crpila ponovno me postavila na noge. Odlučila sam se boriti i podnositi udarce života. Suočila sam se s onim što ne mogu promijeniti, zavoljela ono što imam i odlučila izgraditi sebe i svoj život. Ponekad imam osjećaj kao da sam ustala iz mrtvih, krenula svojim putem gola i bosa, s malo snage u sebi.

Danas, ipak, obučena, ogrnuta od hladnoće, sa srcem punim ljubavi, pišem ovo uz Božju pomoć, kao i sve vrijeme do sada. Ponosna sam majka, supruga, prijateljica i utjeha mnogima! Život me možda izazvao, ali nisam dopustila da me slomi, jer sam ja ta koja je svojom vjerom vjerovala da mogu više, jače i bolje!

Najveće HVALA upućujem DRAGOM BOGU, koji je bio uz mene cijelo vrijeme. Možda ga tada nisam osjećala, ali sada znam da me nikada, ali baš nikada, nije napustio. Cijelo vrijeme mi je šaptao: "Možeš ti to!" Naučila sam, uvjerila se da život nije lagan, ali da samo jedan kamenčić na putu može biti karta za nigdje. No, na nama je hoćemo li skupiti hrabrosti i odlučiti ležati na podu ili postaviti pred sebe ono lijepo do čega možemo doći ako damo sve od sebe. 

Želim poručiti svima vama na kraju ovog teksta: Ne omalovažavajte se ako ste različiti od drugih. Nemojte spuštati glavu pred bilo kim osim pred Bogom. Ne sumnjajte u sebe ako niste pokušali. Ne odričite se prava na ono što imate. Ne zaboravite da ste jedinstveni, kao i svako biće na zemlji. Bez obzira na teškoće, možete postići mnogo svojom voljom, željom i onim što nosite u svom srcu!

No comments

Powered by Blogger.