Ne brkajte požudu i ljubav - Muškarac koji vas voli nikada vas neće povrijediti

Prvi pokazatelj zaljubljenog muškarca, ukoliko je zaista iskreno zaljubljen u vas, jeste izražena zabrinutost. 


Kada primijetite da se snažan i nepristupačan muškarac transformiše u pažljivog i brižnog, znate da mu se sviđate i da je do ušiju zaljubljen u vas. Pitanja poput "Jesi li danas jela?" ili "Obuci se toplije, vani je hladno" te izjave poput "Vozi polako, stići ćeš" samo su neki od načina na koje iskazuje svoju stvarnu zaljubljenost i brigu. 

Kada je muškarac zaljubljen, nastoji vas okružiti toplinom na različite načine i želi vas zaštititi od svih izazova. On će vas zvati, pisati i jasno vam dati do znanja da možete uvijek računati na njega, bez obzira na to što vam je potrebno. Vaša dobrobit, zdravlje i sigurnost su mu najvažniji. 

S takvim muškarcem, imat ćete priliku naučiti mnogo o životu, budući da će vas voditi pravim putem. Muškarcu koji vas voli stalo je da vi budete dobro, a kada je zaljubljen, težit će tome da ispuni cijeli svoj svijet s vama i da vas zaštiti od svih eventualnih prijetnji. 

Stalno brine o vama, razmišlja o vama i želi biti uz vas u svakom trenutku. Učinit će sve što je potrebno da vas vidi sretnom. Ako se muškarac ne javlja nekoliko dana i ne pokazuje interes za vaš život, vjerojatno nije zaljubljen; vi ste samo još jedna osoba s kojom se može zabaviti. Važno je razlikovati strast i požudu od prave ljubavi. Muškarac koji vas voli neće vas povrijediti i želi biti uz vas do kraja života.

No comments

Powered by Blogger.