Ne treba mi muškarac koji se vraća - Treba mi muškarac koji nikada neće otići

Ostajanje nije uvijek jednostavan izbor, ali nakon što vas jednom suoči s mračnim vremenima, možda će se to dogoditi ponovno... 


Nedavno sam naišao na ovaj citat: "Ako se vrati, znači da je tvoje, a ako ne, znači da nikada nije bilo tvoje." Taj citat potaknuo me na razmišljanje. Iz nekog razloga, muškarci iz moje prošlosti uvijek pokušavaju ponovno ući u moj život. Muškarci s kojima sam dijelila veze, koje su prošle mjeseci, pa čak i godine, ponovno pokucavaju na vrata, tražeći još jednu priliku. 

Svaki od tih muškaraca bio je jedinstven, i svaki put smo prekinuli iz različitih razloga. Možda nisu bili spremni za ozbiljnu vezu, možda su željeli čekati bolje vrijeme ili su shvatili da ne mogu pružiti sve što sam tražila. Možda su prošli kroz promjene i sada se osjećaju spremnima. Moguće je da sada zaista vođeni iskrenim osjećajem. Ali nije me briga, jer su morali ostati uz mene dok smo bili zajedno. 

Stoga, njihove riječi i djela sada nisu od važnosti. Ti ljudi su ušli u moj život samo na kratko, istražili moje emocije, igrali se s mojim mislima i ostavili gorak okus u ustima. Slomili su mi srce i nestali, a nisu pokazali brigu. Oni ostaju u mojoj prošlosti, i ne želim ih ponovno dovesti u svoj život. Ipak, želim im sve najbolje, želim da budu sretni. Vjerujem u mogućnost promjene kod ljudi, u davanje druge prilike, ali istovremeno vjerujem da kada pronađeš svoju srodnu dušu, ništa te ne može spriječiti da budeš s tom osobom. 

Ako te osoba iskreno voli, uvijek će ostati uz tebe. Ne trebam muškarca koji se vraća. Trebam muškarca koji nikada neće otići. Znam da ostati nije uvijek najlakši put. Kada se suoče s teškoćama u vezi, često je lakše otići nego uložiti trud u rješavanje problema. Ali čak i ako je teže ostati, želim muškarca koji je navikao nositi se s izazovima života, a ne bježati kada postane teško. 

Trebam muškarca koji neće odmah spremati kofere kada stignu teška vremena u životu. Trebam muškarca koji će ostati uz mene čak i kada ne pružam razloge da volim sebe. On će ostati i uvijek će se boriti za mene jer zna da ću i ja učiniti isto za njega. Trebam muškarca koji će ostati i suočiti se s nepoznatim sa mnom. Znam da će naše putovanje biti poput divljeg tobogana. 

No, nitko nije obećao da će ljubav uvijek biti jednostavna i ugodna. Ljubav će za njega biti uzbudljivo iskustvo s usponima i padovima, a ako želi ostati sa mnom, treba biti spreman na mnoga neočekivana iznenađenja jer ćemo se suočiti s mnogim stvarima koje su izvan naše kontrole. Ipak, zajedno ćemo prevladati sve izazove koje sudbina stavi pred nas, i nećemo dozvoliti da nas išta ili itko pobijedi.

Želim muškarca koji će, uprkos prilici da napusti vrata i ne okrene se, odlučiti ostati jer zna da su moje dobre osobine mnogo jače od loših. Ostati će sa mnom čak i kad bi mu bilo mnogo lakše ustati i otići. Trebam muškarca koji će ostati sa mnom prvi put. Čovjeka koji će me zaista vidjeti; koji će vidjeti ne samo moju fizičku ljepotu, već i ono što se krije iza nje. 

Trebam muškarca koji će ostati kako bi izgradio ugodan dom u mom srcu. Trebam muškarca koji će shvatiti da veze nisu uvijek jednostavne, nisu uvijek jednostavne, i da ponekad zaista mogu biti teške. No, obećavam da neće nikada požaliti. Obećavam da ga nikada neću iznevjeriti. I obećavam da ću ga uvijek činiti voljenim i cijenjenim.

No comments

Powered by Blogger.