Nevjeran muškarac će najviše zahtjevati vijernost od svoje žene - 5 razloga zašto je to tako

Postoji uvjerenje da svaki muškarac nije sposoban biti vjeran svom partneru. Iako ima istine u tome, važno je napomenuti da to ne znači da apsolutno svi muškarci varaju. 


Ako pitate muškarce o tome kakvu partnerku žele uz sebe, mnogi će izraziti želju za ženom koja dijeli iskrene emocije, koja je privlačna i koja nije dosadna. Takve žene smatraju dobrim partnerkama, a odnosi s njima su obično izvanredni. Međutim, ako je muškarac nevjeran i lažljiv, takva žena će mu dodatno imponovati, često tražeći od nje ono što sam nije sposoban pružiti. Razmislite o tome zašto je to tako? 

1. Dobre žene cijene iskrenost Prava žena uvijek je iskrena i otvorena, očekujući isto i od svog muškarca. Ona dijeli svoje životne priče, a očekuje da i muškarac čini isto. Ako je muškarac izdajnik i prevarant, neće moći pravilno odgovoriti na njen zahtjev za iskrenošću. On će uvijek imati nešto što krije. 

2. Ona trudi poboljšati mu život Dobre žene ulažu trud i pažnju u svoje veze, cijeneći svog partnera. No, muškarac koji vara takvu ženu neće cijeniti njen napor, već će ga doživjeti kao preveliku opsesivnost koja narušava njegovu privatnost. 3. Ona gleda prema budućnosti. Prirodno je da dobre žene koje se trude u vezi razmišljaju o budućnosti s partnerom, gradeći zajedničke planove. 

4. Ona pruža ljubav i nježnost Svako tko želi iskrenu i dobrotvornu partnerku tražit će ove kvalitete. Međutim, muškarac koji vara neće cijeniti takve geste, jer, ma koliko lagao ljude oko sebe, duboko u sebi znat će da ne zaslužuje takvu ženu. 

5. Njen partner je jedini u njenom životu Iskrene i dobre žene ne varaju nikad. Dobra žena je uvijek vjerna svom partneru, što neće biti ugodno za muškarca koji vara, jer će osjećati nelagodu zbog svojih postupaka prema njoj. 

U situaciji gdje nevjeran muškarac ulazi u odnos s dobrom ženom, to će mu predstavljati mučenje jer neće moći podnijeti tu razinu dobrote i poštenja, duboko u sebi svjestan da je ne zaslužuje.

No comments

Powered by Blogger.