Sedmična astro analiza od 01.01 do 07.01 - Sreća bi mogla pratiti Bikove, Lavove i Djevice

Pavel Globa je priznati stručnjak u svjetskom astrološkom području. Donosi nam detaljnu sedmičnu astro analizu od 01.01 do 07.01 


Ovan: Ovnovi su pozvani otkriti razloge svojih prošlih neuspjeha. Fokus na zdravlju i vrijeme posvećeno porodici i ljubavi čine ovu sedmicu izuzetno važnom. Romantika, odmor i lični odnosi mogu donijeti sjajne trenutke. Ova faza je povoljna za dublje razumijevanje sebe i svojih potreba. 

Bik: Bikovi su obasjani pozitivnim riječima i mislima, što privlači sreću u svim aspektima života. Ovo je idealan period za popravke i selidbe. Finansijski uspjesi su mogući, a kupovina može biti korisna. Ulaganje truda u ugodne aktivnosti i briga o sebi dodatno poboljšava ovaj period. 

Blizanci: Blizanci mogu očekivati sreću u ljubavi i odnosima. Bez obzira jesu li u vezi ili tražeći novu ljubav, energija Venere donosi harmoniju. Razvoj odnosa, otvorena komunikacija i nova poznanstva su naglašeni. Rad na dobroj atmosferi i ravnoteži između posla i odmora ključni su u ovoj fazi. 

Rak: Rakovi imaju priliku transformirati svoj dom i obogatiti svoje znanje. Prijedlozi astrologa uključuju skupljanje znanja kroz čitanje i edukaciju. Ovo je vrijeme promjene okoline, što pomaže boljem razumijevanju samih sebe. Službeno putovanje može biti izvrstan izbor za otkrivanje novih perspektiva. 

Lav: Lavovi su potaknuti na akciju u poslu i ljubavi. Briga o voljenima i pozitivna komunikacija s prijateljima donose uspjeh. Dobrota lavova vraća se karmički, stvarajući pozitivan ciklus. Ova faza je povoljna za ravnotežu između rada i brige o sebi. 

Djevica: Djevice su potaknute na više komunikacije s voljenima, kolegama i prijateljima kako bi privukle sreću. Pronalaženje ljubavi, poboljšanje odnosa i podizanje životne razine su naglašeni. Ovo je vrijeme za promjene u okruženju, stvaranje ugodnog okruženja za rad i izlazak iz zone udobnosti. 

Vaga: Za Vage, izmjena rada s odmorom ključna je kako bi privukle sreću. Posvećivanje vremena prijateljima i stvaranje pozitivnih veza donosi sreću. Ova faza ukazuje na potrebu za manje samoće i više druženja, što će pozitivno utjecati na generalno dobrostanje. 

Škorpije: Svaka sitnica ima značenje za Škorpije, posebno u fizičkoj aktivnosti. Produktivan period obilježen energijom. Rad na teškim zadacima i umjerena fizička aktivnost preporučuju se kako bi se postigla sreća i postignući ciljevi. 

Strijelac: Strijelcima je preporučeno raditi na sebi i vanjskom izgledu. Razmišljanje o karmi i suočavanje s unutranjim demonima ključni su za ovaj period. Fokusiranje na lični razvoj i poboljšanje vlastitog izgleda donosi pozitivne promjene. 

Jarac: Prva sedmica januara donosi Jarčevima duhovni procvat. Ovo je vrijeme za hobije, nove aktivnosti i pripremu za ispite. Kupovina ima korisnu ulogu, posebno ako ima emocionalnu vrijednost. Briga o zdravlju ključna je kako bi se održala produktivnost. 

Vodolija: Vodolijama se preporučuje razmišljanje o budućnosti uzimajući u obzir sadašnjost. Ovo je povoljno vrijeme za pripremu ispita i sticanje novih znanja. Odluke o budućnosti mogu biti ključne, pa je važno razmotriti sve opcije. 

Riba: Ribe će doživjeti sudbonosne susrete i preispitivanje životnih prioriteta. Ovo je izvrsno vrijeme za nove početke, bilo da je riječ o dijetama, traženju novog posla ili započinjanju vježbanja. Integrirani pristup rješavanju problema ključan je za postizanje sreće i napretka.

No comments

Powered by Blogger.