Sedmična astro analiza od 08.01 do 14.01 - Sreća bi mogla pratiti Lavove, Škorpije i Ribe

Pavel Globa je priznati stručnjak u svjetskom astrološkom području. Donosi nam detaljnu sedmičnu astro analizu od 08.01 do 14.01.2024 


Ovan:  Ako želiš proširiti svoj društveni krug i ostvariti uspješnu komunikaciju i romantične odnose, Ovan, u ovoj fazi, treba naučiti suzdržati svoje nezadovoljstvo. Važno je prihvatiti ljude s njihovim vlastitim izazovima, ne pokušavajući ih mijenjati. Tokom ovog perioda, Ovan će imati priliku osloboditi se negativnosti i neizvjesnosti koju je možda doživljavao ranije. Za predstavnike ovog znaka, dolazi vrlo produktivan period. 

Bik: Bikovi, po vlastitoj želji, mogu započeti potragu za novim poslom, istraživati nova mjesta, pokušati razvijati nove hobije i upoznavati nove ljude. Ako žele uspješno započeti godinu, ne mogu sjediti besposleni. Ovaj period može se posvetiti odmoru ako je potrebno, ali ako postoje neriješene stvari, bolje ih je riješiti odmah. Zvijezde će pomoći Bikovima da pravilno planiraju svoje aktivnosti za nadolazeće tjedne i mjesece.

Blizanci: Blizanci će u ovom periodu biti više privučeni svojim partnerima i voljenima. Idealno je vrijeme za komunikaciju i zabavu, ali također povoljno za brigu o vlastitom zdravlju. Možda će se pojaviti prilika za obnavljanje kontakata s starim poznanicima. Oslobađanje od nerealnih očekivanja i nada postat će ključno. Važno je djelovati i dosljedno slijediti svoje principe. 

Rak:  Rakovima će od 8. do 14. januara biti suočeni s mnogim važnim stvarima koje se ne mogu odgađati. Važno je da budu pažljivi prema sitnicama i prilagode se promjenama koje se mogu dogoditi. Uprkos mogućim neočekivanim okolnostima, trebaju vjerovati da će sve ići prema planu. Ovaj period predstavlja pokušaj zvijezda i planeta da podrže Rakove, a ne da im stvore prepreke. Važno je održati povjerenje u ishod. 

Lav:  Ako Lav odabere najvažniju sferu života, to će svakako biti posao. Energija zvijezda potiče brzo donošenje odluka, povećava marljivost i produktivnost. Period od 8. do 14. januara bit će za Lavove vrijeme kada će moći riješiti ključne probleme bez suvišnog napora i vremena.

Djevica: Za predstavnike Djevice vrlo je važno fokusirati se na najvažnije stvari. Sve što nije bitno treba privremeno odgoditi. Postavljanje prioriteta osigurat će optimalnu raspodjelu energije, minimalne gubitke živaca i vremena. Ako su voljeni u nevolji, treba im posvetiti više vremena. Ako želite opuštanje i promjenu okoline, i to je moguće. 

Vage: Pozitivno razmišljanje bit će ključno za privlačenje željenog, Vage. Uprkos poteškoćama, uspjeh ovisi o načinu nosjenja s unutrašnjim napetostima. Oslobađanje sumnji, strahova i zavisti bit će ključno za uspješnu sedmicu. Ako to postignu, ova sedmica bit će odlična polazna točka za buduće uspjehe.

Škorpije: Škorpije će uživati u vrlo povoljnom periodu. Preporučuje se da preuzmu najvažnije stvari i otvore se novim perspektivama. Zvijezde žele potaknuti promjenu pogleda na svijet za Škorpije. Trebaju biti oprezniji u komunikaciji s toksičnim ljudima koji nameću svoje mišljenje. 

Strijelac: Najviše sreće imat će aktivni Strijelac. Ovo je povoljan period za romansu, početak novih veza, porodična okupljanja, kućanske poslove, renoviranje i selidbu. Fizička aktivnost pomoći će im dodatno povećati sreću. Održavanje dobrog raspoloženja moguće je uz šetnje, zabavu, neplanirane događaje i uživanje u omiljenim hobijima. 

Jarac: Ovo je izuzetno važna sedmica za Jarčeve. Zvijezde i planete će biti vrlo harmonične i kreativne, spremne pružiti podršku. Jarčevi će imati priliku promijeniti svoju sudbinu i očistiti svoju karmu. Za postizanje toga, važno je činiti dobra djela, postavljati si nove važne ciljeve i ne slijediti uvijek glavni tok, već kovati vlastiti put prema sreći. 

Vodolija: Sedmica od 8. do 14. januara odlično je vrijeme za razvijanje novih ideja i njihovo promoviranje. U odnosima s ljudima, Vodolije će moći pokazati svoje najbolje strane i otkriti ljepotu svoje duše. Planete i zvijezde pružit će podršku Vodolijama u svim aspektima života, od kupovine i poslova do ljubavnih odnosa. 

Ribe: Najviše sreće smješkaće se neovisnim Ribama i onima koji su sigurni u svoje odluke. U odnosima s drugima, Ribe će trebati održavati apsolutnu neutralnost kako bi očuvali ili poboljšali svoj ugled. Stručnjaci također preporučuju održavanje reda i čistoće kod kuće i na radnom mjestu, što će pozitivno utjecati na energiju.

No comments

Powered by Blogger.