Sedmična astro analiza od 15.01 do 21.01 - Sreća bi mogla pratiti Lavove, Škorpije i Jarčeve

Pavel Globa je priznati stručnjak u svjetskom astrološkom području. Donosi nam detaljnu sedmičnu astro analizu od 15.01 do 21.01.2023 


Ovan: U ovoj sedmici, Ovnovi će doživjeti vrijeme obnove, ispunjeno novim emocijama i ugodnim događajima. Posebno je povoljno za ljubavne avanture i jačanje postojećih veza. Ključno je izaći iz zone komfora, jer najjača ljubav prevladava sve prepreke. Također, donošenje hrabrih odluka u poslu i na poslu donosi pozitivne rezultate. Ovan treba ostati autentičan, čvrst i neprobojan uprkos izazovima.

Bik: Bikovi će ove sedmice naići na olakšanja u suočavanju s poteškoćama. Važno je da se ne boje problema, jer posjeduju snagu da ih prevaziđu. Trebali bi biti oprezni s dijeljenjem informacija, posebno sa strancima, i izbjegavati javno iznošenje svojih osjećaja. Preporučuje se da ostanu autentični, ali u skromnoj i mudroj verziji. 

Blizanci: Za "izgubljene" Blizance, ova sedmica pruža priliku da se usmjere prema svojim ciljevima i shvate što zaista žele od života. Aktivnosti poput sporta, posla i hobija pomoći će im da postave prioritete i uživaju u životu. Finansijska situacija može se poboljšati, ali je važno biti oprezan. Kritike okoline mogu pomoći u samopoboljšanju. 

Rak: Rakovima je važno zapamtiti da ne mogu svima udovoljiti te da se trebaju fokusirati na komunikaciju s ljudima koji ih istinski cijene. Trebaju izbjegavati razočaravanje drugih i pridavati pažnju vlastitom raspoloženju. Ova sedmica je povoljna za kupovinu, izlaske i flert. Oni koji su već u vezi ili braku moći će uživati u sreći.

Lav: Za Lavove, ova sedmica donosi sudbonosne susrete. Kako bi izbjegli nevolje, trebaju pažljivo razmisliti o svojim postupcima. Ispravne odluke na poslu i fokus na odnosima s bližnjima donose uspjeh. Ovo je povoljno vrijeme za one koji žele raditi. Mudre odluke su ključne, a velikodušnost se ističe kao vrijedna osobina. 

Djevica: Dogadjaji ove sedmice pomoći će Djevicama da prepoznaju svoje prednosti i slabosti. Nema idealnih ljudi, ali važno je iskoristiti svoje prednosti i mane. Ova sedmica potiče na brze akcije i slušanje mudrih savjeta. Važno je razvijati se danas, a ne ostavljati za sutra. 

Vage: Vage će vjerovatno ostvariti svoje snove ove sedmice. Povećano samopouzdanje korisno je u ljubavi, poslu i kreativnosti. Kreativan pristup problemima donosi uspjeh. Važno je razmišljati izvan ustaljenih okvira. Mudre odluke i strpljenje su ključevi za postizanje ciljeva. 

Škorpije: Doživjeti će pozitivne emocije ove sedmice, što ukazuje na ostvarivanje želja. Rad i trud će biti nagrađeni. Promjena okoline može donijeti osvježenje. Važno je biti velikodušan prema drugima, jer ljubaznost je vrijedna osobina. 

Strijelac: Diplomacija i smirenost pomoći će Strijelcu da ostvari uspjeh svakog dana ove sedmice. Ovo je povoljan trenutak za planiranje budućnosti, postavljanje prioriteta i ostvarivanje važnih ciljeva. Trud i upornost će se isplatiti. Strijelci su na vrhuncu i sposobni su postići mnogo. 

Jarac: Zdrav razum je najbolji talisman sreće za Jarce u ovoj sedmici. Trebaju se suzdržati od nepotrebnih rashoda i agresivnog ponašanja. Fokusiranje na rad ili učenje, kao i traženje ljubavi na mirnim mjestima, donose pozitivne rezultate. Ljubomora i sumnje trebaju biti suzbijene kako ne bi narušile veze. 

Vodolija: Vodolije će vjerovatno imati proročke snove i snažnu intuiciju ove sedmice. Promjena okoline pomaže u prevazilaženju emocionalnih problema. Ovo je povoljan period za promjenu posla, traženje ljubavi i upoznavanje novih ljudi. Ljubavna sfera je naglašena, te su flert, nova romansa i planiranje vjenčanja povoljni. 

Ribe: Energija planeta je stabilna i jaka, što čini ovu sedmicu izuzetno pozitivnom za Ribe. Nema potrebe za žurbom u poslu, jer će sve doći postepeno. Aktivnosti koje donose zadovoljstvo trebaju se češće prakticirati. Ovo je idealno vrijeme za selidbu, renoviranje, poslovne komunikacije i učenje.

No comments

Powered by Blogger.