Sedmična astro analiza od 29.01 do 04.02. - Sreća bi mogla pratiti Blizance, Škorpije i Ribe

Pavel Globa je priznati stručnjak u svjetskom astrološkom području. Donosi nam detaljnu sedmičnu astro analizu od 29.01 do 04.02.2024


Ovan: Ovnovi bi trebali obratiti pažnju na apsolutno sve, čak i na sitnice koje se čine banalnim, jer u njima može biti skriveno tajno značenje svakog događaja. Potrebno je pronaći ravnotežu između percepcije stvarnosti putem intuicije i razuma. Ovo će pomoći Ovnovima da postanu sretniji, isprave greške iz prošlosti te odaberu ispravan put ka svijetloj budućnosti u ljubavi, prijateljstvu, poslu i karijeri. 

Bik: Za Bika su snovi od posebne važnosti - mogu predvidjeti budućnost, ali ih nije nužno shvatiti doslovno. Bolje je riješiti najteže stvari odmah, ne odgađati, jer svaka svađa može prouzrokovati poraze i uznemiravanje Bika. Ovo je izvrsno vrijeme za uspostavljanje novih poznanstava, kako u ljubavi tako i u poslu. Potrebno je pokazati inicijativu te biti pažljiv i brižan prema voljenim osobama. 

Blizanci: Blizanci bi trebali imati na umu da je ova sedmica jedan od najboljih perioda za poslovne odluke, romantiku, vedro opuštanje i nove emocije. Inicijativa Blizanaca trebala bi igrati u prilog odnosima i poslu. Velika je vjerojatnost da će uspjeti u ljubavi, poslu i generalno u svojim ciljevima. Mogu slijediti bilo koji put te postaviti bilo koje ciljeve za sebe. 

Rak: Astrolozi i stručnjaci preporučuju više komunikacije, postavljanje izvodljivih ciljeva te planiranje budućnosti. Zvijezde i planete su povoljno pozicionirane za Rakove, pa je važno ostvariti taj potencijal. U periodu od 29.januara do 4. februara, Rakovi bi mogli otkriti razloge svojih prošlih neuspjeha i propuštenih prilika. 

Lav: Financijsko blagostanje i sreća neće zaobići Lavove. Period između januara i februara stvorit će odlične uslove za romansu, poslovna putovanja, nova poznanstva i posao. Važno je posvetiti pažnju voljenima, djeci i rodbini, ne nužno materijalno, već provodeći više vremena s njima i izražavajući ljubaznost. Preporučuje se izbjegavati miješanje posla i kuće. Ovo je također izvrsno vrijeme za bavljenje sportom. 

Djevica: Na poslu, Djevice mogu doživjeti značajan napredak, pa astrolozi preporučuju pokretanje novih stvari i završetak najvažnijih zadataka. Ako pokažu svoje najbolje strane, kolege i poslovni partneri će biti oduševljeni. Dijeljenje planova i novih ideja s nadređenima i suradnicima ne bi trebalo biti zastrašujuće. Fokusirati se na obaveze, ali ne zaboraviti na ljubav i dom. 

Vage: Vage bi trebale biti aktivnije, i doslovno i figurativno. Dinamika je ključ života, a ova sedmica to potvrđuje. Bit će vrlo emotivna, ispunjena novim prilikama. Poslovna putovanja su preporučljiva jer će promjena okoline povoljno djelovati na kreativnost, produktivnost i šarm Vaga. 

Škorpije: Ovo je izuzetno povoljan period za Škorpije. Sada mogu više vremena provoditi kod kuće, pozivati prijatelje i rodbinu te čak razmisliti o godišnjem odmoru. Financijski poslovi će ići glatko. Ovo je vrijeme snage za Škorpije, i važno je preuzeti odgovornosti i dokazati se kako bi život bio bolji.

Strijelac: Možda će Strijelac imati niz slutnji koje će ih upozoriti na neposredne promjene u životu. Šesto čulo i intuicija će raditi za ove ljude. Životi će im se najvjerojatnije promijeniti na bolje, a Strijelci se ne bi trebali bojati donošenja važnih odluka. Prisebnost je potrebna u poslu, dok će u ljubavi biti važni toplina, nježnost i briga. 

Jarac: Tokom ovih sedam dana, zvijezde i planete mogu učiniti Jarčeve malo strastvenijima, pa trebaju paziti na svoje riječi i suptilnije odgovarati na kritike. Ako sve percipiraju bez oštrih emocija, moći će ostati izuzetno produktivni. Smireni Jarčevi bit će šarmantni i privlačni suprotnom spolu. 

Vodolije: Vodolijama je data mogućnost izbora - mogu efikasno raditi u samoći ili se posvetiti kolektivnom radu. Pokušaji pronalaska srodne duše mogu biti uspješni, iako ne odmah. Romantikom se može podići raspoloženje, pa je vrijeme da Vodolije pokušaju učiniti sebe sretnim. Planiranje unaprijed i inicijativa su ključni. 

Riba: Ovo će biti nevjerojatno pozitivna sedmica kako biste se pripremili za niz promjena u bliskoj budućnosti. Ribe bi trebale planirati stvari unaprijed za naredne mjesece i poduzeti akciju. Hrabrost i inicijativa su najbolji saveznici predstavnika ovog horoskopskog znaka.

No comments

Powered by Blogger.