Vladavina Vodolije od 20.01 do 19.02. - Rakovi vrijeme je za odmor, Vodolije ovo je vaš period

Mnogo dešavanja obilježava ovu sezonu Vodolije od 20.01 do 19.02! Hajde da bacimo pogled na ono što možete očekivati za svoj horoskopski znak. 


Ovan: Vladavina Vodolije će usmjeriti pažnju na vašu zajednicu i okolinu. S kim se vi okružujete? Kako se snalazite u svojoj okolini? Možda je vrijeme da preispitate svoje društvene krugove i okoline u kojima često boravite. Nemojte se ustručavati reći "ne" ako je to potrebno. Ako želite privući nove, usklađenije zajednice, izađite iz svoje zone udobnosti, upišite se na novi kurs ili se pridružite novom klubu ili zajednici. 

Bik: Šta vam daje osećaj svrhe? Sezona Vodolije je idealno vreme da razmislite o ovom pitanju. Svi želimo osjetiti svrhu kada se probudimo, ali to ne mora biti nešto grandiozno. Razmislite o malim koracima koje možete preduzeti da unesete više svrhe u svoj život. To će pojačati vašu snagu i samopouzdanje, otvarajući vam vrata za nove prilike i iskustva. Život je tu da se živi u potpunosti; razmislite kako možete unjeti više života u svoj svakodnevni život tokom sezone Vodolije! 

Blizanci: Vladavina Vodolije je vreme za proširivanje vaših razmišljanja. Kako možete sanjati veće, postaviti više ciljeva ili promeniti perspektivu? Vaš um će biti oštar tokom sezone Vodolije, iskoristite to! Pokušajte izazvati svoje postojeće načine razmišljanja, gledajte stvari iz drugačijeg ugla. Možda ćete otkriti da trebate osloboditi neka ograničavajuća uverenja ili misli ukorenjene u osećaju oskudice. Fokus na obilju i zahvalnosti je odlično polazište. Sezona Vodolije pruža priliku da usmerite svoje misli da rade za vas. 
 
Rak: Dok dublje ulazimo u 2024., možda još uvek osećate promene u energiji. Moguće je da se osećate umorno ili letargično, ili vam jednostavno treba vreme da integrišete sve što se dešava. Kao osetljiva duša, iskoristite vrijeme vladavine Vodolije za odmor i oporavak. Ovo je vreme da brinete o sebi i budete nježni prema svojim osjećajima. Prihvatite svoju trenutnu situaciju umjesto da je pokušavate promjeniti. To ne znači da trebate pristati na sve, ali prihvatanje može pomoći u pomirenju koje tražite.

Lav: Vodolije se nalazi nasuprot vašeg znaka na zodijačkom točku, što znači da ćete uživati u njegovoj energiji. Takođe, imate pun Mesec u Lavu 25. januara, što će vam donjeti svijetlu i hrabru energiju. Ovo je vreme da zablistate, da se osećate optimistično i inspirisano. Obratite pažnju na odnose u svom životu i razmislite o tome s kim želite biti bliski. Sezona Vodolije je prilika da postavite temelje usklađenih odnosa.

Djevica: Vreme je da se organizujete! Ako ste tipična Djevica, ovo će vam biti zadovoljstvo. Vrijeme je da očistite nered, čak i ako još nije vreme za prolećno čišćenje. Sezona Vodolije može vam doneti puno posla, pa će vam dobra organizacija pomoći da ostanete na vrhu obaveza. Ako planirate novi posao ili projekte u 2024., ova sezona pruža podršku, pa iskoristite to! 

Vaga: Sezona praznika je prošla, ali za vas tek počinje! Vaš društveni kalendar će verovatno biti pun tokom sezone Vodolije, a ovo je vreme za proslave. Pun Mesec u Lavu 25. januara može biti savršeno vreme za organizaciju okupljanja s prijateljima. Ako niste ljubitelj društvenih događanja, ovo je kreativno vrijeme za vas. Iskoristite ovu energiju za fokusiranje na svoje kreativne strasti. 

Škorpije: Sezona Vodolije je pravo vreme da se usredsredite na svoje okruženje. Stvaranje prostora koji je organizovan i usklađen može poboljšati vašu produktivnost i opšti osećaj mira. Razmislite o čišćenju nereda, reorganizaciji prostora ili čak o selidbi na novo mjesto. Ako se porodična pitanja pojave, budite tu za svoje najbliže, ali pazite da čuvate svoju energiju i vodite brigu o sebi. 

Strijelac: Vreme je da svoje misli i osećaje iznesete na papir. Ako osećate nagomilanu energiju ili tjeskobu, ovo je pravo vreme za vođenje dnevnika. Komunikacija, povezivanje i izražavanje onoga što stvarno osećate mogu vam doneti odgovore tokom sezone Vodolije. Ne bježite od unutrašnjeg putovanja; razumevanje sopstvenih osećaja olakšava komunikaciju s drugima. 

Jarac: Sunce je upravo izašlo iz vašeg znaka, ali to ne znači da je vreme za zatišje. Sezona Vodolije je prava prilika da se fokusirate na svoju vrijednosti. Nemojte tražiti potvrdu iz spoljnog sveta; razmislite kako možete izgraditi osećaj vrednosti iznutra. Mladi Mjesec 9. februara će biti dobar trenutak za fokusiranje na brigu o sebi. Transformacija je u toku, ali ona donosi preporod. Očekujte promene, ali i divne nove početke. 

Vodolija: Sunce sjaji u vašem znaku tokom vašeg rođendana! Bez obzira na planove koje imate, nadamo se da će biti ispunjeni ljubavlju, radosti i uzbuđenjem. Pun Mesec u Lavu 25. januara će vam pružiti priliku da se okružite voljenima. Ako tražite partnera ili mentora, ovaj pun Mesec je savršen trenutak da se pokažete. Kako prelazimo u februar, fokus će biti na vašem zdravlju i blagostanju. Obratite pažnju na sebe i slušajte svoju unutarnju mudrost. 

Ribe: Ova sezona će biti vreme čišćenja i zatvaranja. Razmislite o tome šta više ne želite nositi sa sobom na sledeće putovanje. Puni Mesec u Lavu 25. januara i mladi Mesec u Vodolije 9. februara će biti pravi trenuci da napravite inventar stvari koje treba odbaciti i onih koje treba zadržati. Sledite svoje srce, a ne um, tokom ovog procesa.

No comments

Powered by Blogger.