Za brak, mudra žena treba da procjeni jedan kvalitet kod muškarca - Zapažanje psihologa

Nema potrebe komplicirati stvari... Sve se svodi na jednostavnost... 


Za nas je ključno provjeriti kompatibilnost. Hobiji, interesi, status, prihod i slično, sve su to bitni faktori, no zapravo znači da li je osoba na istoj valnoj dužini i generalno se čini odgovarajućom. Može li nam to pružiti potpunu garanciju? Ne baš. Mnogi ljudi čak ni ne žele pregledavati te kriterijume. Za njih je to naporan i težak zadatak. 

No, mudre žene postupaju jednostavno. Proučavaju samo jedan parametar, naravno, ako razgovaramo o ozbiljnoj vezi ili braku. Lagani jednodnevni sastanak ovdje ne igra ulogu. Dakle, mudrost se krije u jednom jedinom faktoru - pouzdanosti. To je zapravo vrlo jednostavno. Nema potrebe komplikovati stvari. Jednostavno procjenjujete može li osoba biti pouzdana. 

Ocjenu vršite na temelju više parametara odjednom. Drži li riječ, je li spreman financijski pomoći, sudjelovati u kućnim poslovima i slično. Ne trebate se zamarati s njegovom kosom, bojom očiju ili sličnim površnostima. Zašto? Ako težite ozbiljnoj vezi ili porodici, trebate partnera i oca svoje djece. Spoljašnji izgled nije presudna, koliko god to čudno zvučalo muškarcima. 

Mnoge žene razmišljaju na taj način. Što će vam to donijeti? Ništa. Čak ni zajednički hobiji ne garantiraju ništa. Da, možete se dobro zabaviti, ali ako je osoba nepouzdana, što onda? Ništa. Pouzdanost je ključ vaše sigurnosti. Sve ovisi o tome odgovara li vam ili ne. Nije riječ o zagovaranju veza s dosadnim i škrtim ljudima. 

Ne, definitivno ne govorimo o tome. Samo trebate zaviriti dublje. S pouzdanim partnerom gradit ćete dom i podizati djecu. Tu leži sva mudrost. Uostalom, to je jednostavno i jasno. Nema potrebe komplicirati stvari. Drži li svoju riječ? Pa, onda je vrijedno pažljivog razmatranja. To je sve. Ništa komplikovana.

No comments

Powered by Blogger.