Žena koja zna koliko vrijedi nema potrebu to dokazivati: Žene se po vrijednosti dijele na 3 tipa

Kada razmatramo vrijednost žene, možemo ih podijeliti u tri grupe. 


Prva grupa obuhvata žene koje stvarno znaju koliko vrijede. Muškarci prepoznaju njihovu vrijednost i žele zadovoljiti svaku njihovu želju i potrebu. Ove žene ne moraju ništa eksponirati jer se njihova vrijednost spontano prepoznaje. Pored ovih žena, muškarci osjećaju potrebu da budu džentlmeni, izbjegavaju prostote i psovke. 

Druga grupa čini žene koje žele pokazati drugima koliko vrijede, naglašavajući visoku cijenu koju pridaju sebi. No, poruka koju žele poslati ne stiže do drugih, a malo muškaraca je spremno ispuniti njihove zahtjeve. 

Treću grupu čine žene koje su možda izgubile dodir sa stvarnom vrijednošću. Umislile su da su vrijedne, ističući svoju važnost, ali često nisu svjesne svoje stvarne vrijednosti. Ove žene se trude naglasiti svoju vrijednost, zaboravljajući da žene koje zaista znaju koliko vrijede nemaju potrebu dokazivati to drugima.

Žene u prvoj grupi su prava rijetkost, ne moraju izricati svoju vrijednost, jer je prepoznatljiva u njihovom ponašanju. Muškarci shvataju da moraju biti pažljivi i obazrivi u njihovom prisustvu. Žene u drugoj grupi žele postići istu razinu samopoštovanja kao žene u prvoj grupi, ali često ne uspijevaju jer im nedostaje osnova i autentičnost. 

Ove žene lako se prepoznaju jer njihovo ponašanje djeluje kao gluma, ne prirodno i spontano. Što se tiče treće grupe žena, smatraju se beznadežnima. Bez obzira na stvarne kvalitete, one i dalje inzistiraju da su najbolje, ali nisu svjesne da im nedostaje jasan stav o životu i izgrađeno mišljenje o svijetu. 

Zaključno, žena koja autentično prepoznaje svoju vrijednost ne treba dokazivati svoju važnost. Razumijeći vlastiti stav o životu i svijetu, takva žena zrači istinskom vrijednošću. Suprotno tome, one koje nisu svjesne svoje prave vrijednosti često griješe u ponašanju, a ne shvaćajući zašto muškarci ne obraćaju pažnju na njih.

No comments

Powered by Blogger.