Ako nisi u stanju posvetiti se jednoj ženi, ne trošite joj vrijeme - Učinite oboma uslugu i otiđite

Ono što većina muškaraca mora shvatiti jest da varanje žene nema nikakve veze s pravim muževnošću.


Varanje partnerice koja vas istinski voli pokazuje loš karakter i nedostatak stabilnosti u ličnosti. Sebično je ostati u vezi samo da biste zadržali status "zauzetog" ili "oženjenog" muškarca, a zapravo ne možete ispuniti tu ulogu. Mnogi muškarci ne razumiju da varaženje partnerice nije ni malo "cool". 

Možda će muškarci u društvu pohvaliti avanturističke priče o tome s koliko su žena varali svoju partnericu, ali ti muškarci su često jednako nezreli kao i onaj koji se hvali. Nanositi bol osobi koja vas voli nije nikako "cool". To nije nešto čime se treba hvaliti ili što bi trebalo biti izvor zabave. Treba se zapitati kakav je to čovjek koji to radi!? 

Sebično je i bjedno biti muškarac koji kod kuće daje obećanja ljubavi i vjernosti, a izlazeći priča sasvim drugu priču svojim prijateljima. Takvi muškarci su obično jaki samo na riječima. Zašto? Jer se boje biti sami pa ulaze u sigurne veze dok s druge strane održavaju svoje tajne "avanture". 

Napravite uslugu i sebi i partnerici - pustite je. Bez obzira koliko vas voli ili koliko je spremna preći preko vaših grešaka, oslobodite je. Nijedna žena ne zaslužuje takvog muškarca, bez obzira na to koliko mislila da je loša. Ako niste u stanju biti vjerni jednoj ženi - bolje je ostati sam. To je ono što zaista zaslužujete.

No comments

Powered by Blogger.