Kad žena okrene leđa to je kraj - 7 signala koji otkrivaju da vas je izbrisala iz duše

Ovo su znakovi koji ukazuju da je tvoja partnerka ljuta, čak i ako to ne izgovara direktno: 


1. Odgovara ti sa "svejedno" i "ne zanima me". To su riječi koje svaki muškarac želi izbjeći. Ako primijetiš da ti odgovara na taj način, možda je ljuta i očekuje da ti preuzmeš inicijativu. 

2. Ne javlja ti se ili ne odgovara odmah na poruke. Ako je inače aktivna na telefonu, a sada izostaje odgovor ili se javlja s kašnjenjem, to može biti znak da je nezadovoljna. 

3. Njena sreća je neobično sarkastična ili prisiljena. Ako primijetiš da je njen osmijeh ili entuzijazam nekako prisilan, to može biti znak da nešto nije u redu. 

4. Gubi nježnost i bliskost. Ako primijetiš da je udaljena ili se ne ponaša nježno prema tebi, to može ukazivati na to da je ljuta. 

5. Ne pokazuje interesovanje za tvoje stvari ili aktivnosti. Ako primijetiš da ne pokazuje interesovanje za ono što ti voliš ili radiš, to može biti znak da je ljuta i da je toga svjesna. 

6. Pretjeruje u reakcijama na sitnice. Ako primijetiš da dramatizuje ili preuveličava sitnice, to može značiti da je već uznemirena i da traži povod za svađu. 

7. Njeni odgovori postaju kratki i suzdržani. Ako primijetiš da odgovara s "da", "ne" ili slično, to može ukazivati na to da je ljuta i da nije raspoložena za detaljne razgovore.

Ovi znakovi mogu pomoći u prepoznavanju ljutnje kod partnerke i omogućiti vam da na odgovarajući način reagujete kako biste riješili eventualne nesporazume ili probleme. Važno je komunicirati otvoreno i poštovati osjećaje partnerke kako bi se očuvao mir i harmonija u vezi.

No comments

Powered by Blogger.