Kada vaš muškarac izabere drugu ženu oprostite i nastavite dalje - To je najbolja osveta

Bila sam ispunjena srećom, uvjerena da ništa ne može narušiti našu vezu. Međutim, sve se promijenilo kada je on izabrao drugu ženu umjesto mene.


Pitala sam se je li mu nedostajala moja ljubav? Jesam li ja bila dovoljno dobra? Postavljala sam milion pitanja koja su vrtila po mojoj glavi, ali nisam dobijala odgovore. Sada je sve to manje važno, on više nije dio mog života, a ja moram nastaviti dalje, suočiti se s tim. Nikome ne bih poželjela proći kroz ono što sam ja doživjela, ali ako vam se to desi, slobodno plačite. Vidjet ćete da je to smirujće. 

Osjećat ćete se bolje kada pustite te emocije vani. Samo pazite da on ne vidi vaše suze. On ne zaslužuje vidjeti bol u očima koje je povrijedio. Ne krivite sebe, jer ništa od toga nije vaša krivica. Bez obzira na to koliko mislite da ste doprinijeli njegovom odlasku, vjerujte mi, niste učinili ništa što bi ga otjeralo od vas. On jednostavno nikada nije bio vaš. Oprostite sebi ako osjećate potrebu, ali isto tako oprostite i njemu.

Oprostite mu jer možda nije znao što je najbolje za njega, nije prepoznao gubitak koji je pretrpio izabirući drugu ženu. Volite sebe bezuvjetno, posebno u ovim teškim trenucima, i shvatite da ne trebate muškarca da biste se osjećali voljenima i vrijednima. Nemojte ga kriviti jer ljubav ne bira svoje žrtve. 

Krenite dalje, jer sada znate na koga možete računati. Kada on odabere drugu ženu, posvetite sebi. Stvorite život prema vlastitim željama i ostvarite svoje snove. Nemojte gajiti bijes prema njemu i shvatite da je najbolja osveta što ste krenuli dalje. Pustite ga. Oslobodite se svega što donosi negativna osjećanja.

Zadržite samo lekcije i uspomene koje će vas učiniti jačom osobom. Napravite uslugu sebi i oslobodite se svega što vas veže za njega. Ne dopustite da vas to slomi. On je izabrao nju, to je njegova odluka, i ti više ništa ne možeš učiniti. Zaslužujete ljubav koju on nije mogao pružiti, zaslužujete nekoga tko će vas voljeti jednako onoliko koliko ste spremni voljeti njega.

No comments

Powered by Blogger.