Ljubavna astro prognoza do 11.02 - Ovnovi moguć povratak starih ljubavi, Rakovi budite otvoreni

Sedmični ljubavni horoskop za period do 11.02.2024. godine donosi zanimljive aspekte i savjete za svaki znak Zodijaka. 


Ovan: Za one koji su sami, ova sedmica donosi novu fazu u vašem ljubavnom životu. Obratite pažnju na moguće neočekivane susrete ili obnavljanje veza s osobama koje poznajete iz prošlosti. Ako ste u vezi, zvijezde su naklonjene razmišljanju o narednim koracima u vašem odnosu. Važno je da otvoreno razgovarate o odlukama koje se odnose na brak i druge važne životne promjene. Ojačajte svoj odnos kroz razgovor o zajedničkim planovima i snovima. 

Bik: Za samce, ova nedelja obećava uzbudljive trenutke! Iskre strasti mogle bi se rasplamsati kada se susretnete s novim romantičnim mogućnostima. Ipak, važno je graditi povjerenje postupno i ostati otvoren za neplanirane veze. Budite avanturistički nastrojeni, ali oprezni, dopuštajući vezama da se razvijaju prirodno. Ako ste već u vezi, izgradite povjerenje, ostanite transparentni i posvetite vrijeme jačanju emocionalne povezanosti. 

Blizanci: Ovo je uzbudljiva sedmica za samce. Neka vas ne ograničavaju prethodna očekivanja; možda će vas privući netko sasvim drugačiji od onoga što ste očekivali. Dopustite da se veze razvijaju spontano, budite ranjivi kako biste izgradili iskrene odnose. Ako ste u posvećenoj vezi, podržite jedno drugo, njegujte međusobnu nezavisnost i potičite jedno drugo na rast. Uživajte u aktivnostima koje slave vašu različitost, ali istovremeno povezuju. 

Rak: Ova sedmica poziva na suočavanje s potisnutim emocijama koje ste možda skrivali. Izrazite ove emocije, oslobodite ih i budite otvoreni. To je takođe relevantno i za posvećene, jer potisnute emocije mogu isplivati u vezama. Otvorite se prema svom partneru, dijalogom približite se dublje u vezi. Oslobodite svoje zadržane emocije.

Lav: Ovo je sedmica jasnoće i razumijevanja. Izbjegavajte optuživanje i nepravedna očekivanja koja mogu dovesti do sukoba. Vaši odnosi trebaju biti utemeljeni na poštovanju i strpljenju. Odgovarajte na izazove s mirnoćom i empatijom. Odvojite vrijeme da se podsjetite zašto ste uopće započeli ovu vezu. Za samce, ova sedmica potiče samosvijest. Razumijte svoje emocije prije nego se upustite u novu vezu. 

Djevica: Ova sedmica stavlja naglasak na posao i ljubav. S obzirom na užurbani raspored, pridajte važnost kvalitetnom zajedničkom vremenu. I samo nekoliko trenutaka zajedno može unaprijediti vaš odnos. Budite otvoreni u vezi s poslom, razumijevanje međusobnih ciljeva stvorit će podržavajuće okruženje. Posvetite vrijeme romantici i dijelite iskrene poruke kako biste održali vatru. No, ne zaboravite da je njegovanje veze jednako važno kao i ostvarivanje profesionalnih ambicija. 

Vaga: Oprezno pristupite dijalogu sa svojim partnerom ove sedmice. Razgovori mogu dovesti do žestokih rasprava, ali prije nego odgovorite, udahnite, razmišljajte o razumijevanju, ne o pobjedi. Izrazite svoju asertivnost na konstruktivan način, dopustite partneru da se osjeća saslušanim i poštovanim. Iskoristite priliku da ojačate svoju vezu kroz kompromise i razumijevanje. 

Škorpija: Samci, ove sedmice je sve o povezivanju putem velikodušnosti. Vaša darežljivost može privući potencijalne partnere, potičući duboke razgovore. Posvetite malo vremena i ljubavi; možda ćete pronaći posebnog prijatelja ili partnera. Radite stvari koje odražavaju vašu dobrotvornu prirodu, jer vas to može povezati s osobom koja dijeli vaše vrijednosti. Što se tiče predanih veza, vaša sklonost davanju će ojačati vaše odnose. 

Strijelac: Ove sedmice, budite istrajni u traženju ljubavi. Ako upoznate potencijalnog partnera, saslušajte njihove potrebe, balansirajući svoju asertivnost sa iskrenim interesom. Razvijajte karizmu s istinskim interesom i stvarajte duboke veze. Ako ste već u vezi, imajte na umu da vaš partner cijeni vašu iskrenost, pa se potrudite da ga slušate i razumijete. Nađite ravnotežu u kojoj oba vaša glasa odjekuju.

Jarac: Ove sedmice, neočekivani obrti mogu unijeti nesigurnost u vaše romantično nebo. Približite se nepoznatom terenu; možda će vas avantura iznenaditi. I za parove, mogući su trenuci udaljenosti koji povremeno izazivaju poremećaje u toku veze. Posvetite vrijeme razumijevanju stavova jedno drugoga i traženju zajedničkog jezika kako biste ojačali vezu. 

Vodolija: Ovo je sedmica zajedništva i zajedničkih aktivnosti. Pronađite načine podrške svom partneru u onome što radi; to će vas približiti. Obnovite osjećaj avanture zajedničkim uživanjem u zabavnim stvarima kako biste stvorili trajne uspomene. Dijalog o zajedničkim ciljevima povećat će vašu povezanost. Kroz zajedničke aktivnosti pomažite drugima i postupno se približavajte jedno drugome. 

Ribe: Potražite nekoga tko dijeli vašu strast i odlučnost. Pažljivo pratite potencijalne obožavatelje na radnom mjestu s sličnim ambicijama i radnim navikama. To može rezultirati intrigantnim vezama, pod uvjetom da im date vremena. Za posvećene, ova sedmica može biti obilježena povećanim obavezama koje se stapaju s profesionalnim zahtjevima. Prihvatite to zajedno; to će vas učiniti jačim.

No comments

Powered by Blogger.