Ljubavni horoskop do 25.02 - Vage pratite svoje srce, Strijelčevi budite strpljivi

Nedeljni ljubavni horoskop za period od 18. do 25. februara 2024. donosi obećavajuće iznenađenje i vibraciju ljubavi koja će obasjati mnoge znakove. 


Ovan (21. mart - 19. april): Ovnovi mogu očekivati ​​neočekivane obrte u ljubavnom životu ove sedmice. Povežite se dublje sa svojim partnerom, jer će otvaranje emotivnih kanala donijeti nova otkrića i jačanje veza. Ako ste sami, mogli biste biti iznenađeni iznenadnom pojavom nekoga ko će vam zagolicati maštu i probuditi vaše strasti. 

Bik (20. april - 20. maj): Bikovi će se suočiti s prilikama za emocionalni rast ove sedmice. Otvorite se za ljubav i izrazite svoje osjećaje prema voljenoj osobi. Ako postoje barijere iz prošlosti, sada je vrijeme da ih prevaziđete i pustite da ljubav procvjeta. Za one koji su solo, neka se otvore za nova poznanstva i neka budu spremni za avanturu. 

Blizanci (21. maj - 20. jun): Blizanci će doživjeti emotivno uzbuđenje kroz dublje povezivanje sa svojim partnerom. Ova sedmica je povoljna za razgovor o dubokim temama i dijeljenje intimnih misli. Ako ste sami, putovanje ili nova iskustva mogu vam donijeti romantična otkrića i inspiraciju.

Rak (21. jun - 22. jul): Rakovima će porodični odnosi biti u fokusu ove sedmice. Potrudite se da provedete kvalitetno vrijeme sa svojim najmilijima, jer će to ojačati vaše veze i donijeti emotivno ispunjenje. Ako ste u vezi, otvorite se za dublje razgovore sa partnerom kako biste izgradili temelje za stabilnu budućnost. 

Lav (23. jul - 22. avgust): Lavovi će doživjeti val romantike i strasti ove sedmice. Budite hrabri u izražavanju svojih osjećaja prema voljenoj osobi i uživajte u zajedničkim avanturama. Ako ste solo, budite otvoreni za nova poznanstva i neka vas srce vodi u neistražene emocionalne teritorije. 

Djevica (23. avgust - 22. septembar): Djevice će se suočiti s izazovima u ljubavnom životu, ali će strpljenje i razumijevanje pomoći u prevladavanju prepreka. Komunicirajte iskreno sa partnerom i radite na rješavanju eventualnih nesuglasica. Za one koji traže ljubav, fokusirajte se na samoprihvatanje i otvorite se za nova iskustva. 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar): Vage će doživjeti balans između romantike i praktičnosti ove sedmice. Budite kreativni u izražavanju svoje ljubavi prema partneru i potrudite se da zajedno radite na ostvarenju zajedničkih ciljeva. Za solo Vage, ovo je vrijeme da se otvore za nova poznanstva i prate svoje srce. 

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar): Škorpije će doživjeti pozitivne promjene u ljubavnom životu ove sedmice. Budite otvoreni za spontane susrete i neka vas emocije vode. Ako ste u vezi, ovo je povoljan trenutak za obnavljanje veze i dublje povezivanje sa partnerom. 

Strijelac (22. novembar - 21. decembar): Strijelci će se suočiti sa potrebom za prilagođavanjem tempa u vezi. Budite strpljivi i razumijevajte potrebe svog partnera, jer će to ojačati vašu vezu. Za solo Strijelce, budite hrabri u izražavanju svojih želja i otvoreni za nova iskustva. 

Jarac (22. decembar - 19. januar): Jarčevi će uživati ​​u društvenim aktivnostima i romantičnim trenucima ove sedmice. Potrudite se da izdvojite vrijeme za kvalitetno provedeno vrijeme sa voljenom osobom i uživajte u bliskosti. Ako ste solo, budite otvoreni za nova poznanstva i neka vas srce vodi u nova iskustva. 

Vodolija (20. januar - 18. februar): Vodolije će se suočiti sa potrebom za balansom između ličnih ciljeva i potreba partnera ove sedmice. Potrudite se da izdvojite vrijeme za partnera i radite na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Za solo Vodolije, otvorite se za nova poznanstva i neka vas emocije vode. 

Ribe (19. februar - 20. mart): Ribe će doživjeti mirne i stabilne trenutke u ljubavnom životu ove sedmice. Budite pažljivi prema partneru i izražavajte svoju ljubav kroz male geste pažnje. Za one koji traže ljubav, otvorite se za nova poznanstva i neka vas srce vodi u nova romantična iskustva.

No comments

Powered by Blogger.