Mlad mjesec u Vodoliji 09.02 - Djevice čeka promjena na poslu, Vodolije ovo je vaš trenutak

U petak, 9. februara 2024.mlad mjesec u Vodoliji će seći u srž stvari, izazivajući mnogo velikih emocija. Evo šta može da očeukuje svaki znak Zodijaka 


Ovan: Mladi mjesec donosi aktivaciju vaše zone umrežavanja i grupnih aktivnosti, potičući vašu ambiciju da ostvarite ciljeve zajedno s kolegama ili prijateljima. Rad u timu može vam pružiti osjećaj veće vidljivosti i povezanosti, a istovremeno postaviti temelje za finansijski uspjeh. Kada se nekoliko dana kasnije vaš vladar, Mars, spoji s moćnim Plutonom, osjećat ćete se još sigurnije u smjeru kojim idete. 

Bik: S novim mjesecom koji pada u vašu karijernu zonu, spremni ste se boriti za više priznanja od nadređenih ili osoba koje poštujete. Ako ste razmišljali o unapređenju ili preuzimanju veće odgovornosti na dugoročnom projektu, sada je pravo vrijeme da jasno artikulirate svoje ciljeve i poduzmete korake u tom smjeru. Mjesečev kvadrat s Uranom u vašem znaku može donijeti neočekivane promjene i izazove, ali i prilike za lični rast. 

Blizanci: Ovaj mladi mjesec naglašava vašu avanturističku stranu, potičući vas da se prilagodite i prihvatite spontanost više nego ikad. Možda ćete osjetiti potrebu za promjenom rutine ili pristupa životu, a sada je pravo vrijeme da slijedite svoju intuiciju i otvorite se za nove mogućnosti. Mjesečev kvadrat s Uranom u vašoj zoni duhovnosti može dovesti do intenzivnih snova i unutrašnjih promjena.

Rak: S mladim mjesecom u vašoj zoni emocionalnih veza, otvara se prilika da se otvoreno povežete s voljenom osobom i izrazite duboko usađene osjećaje. Prihvatanje ranjivosti može biti osnažujuće iskustvo, a pozitivni rezultati mogu donijeti novu razinu optimizma. Kao Rak, osjećate snažnu emotivnu povezanost sa svojom porodicom, a sada je vrijeme da te veze ojačate. 

Lav: Mladi mjesec pada u vašu zonu partnerstva, ističući važnost suradnje i podrške u vašim odnosima s voljenom osobom ili poslovnim partnerom. Ovo je vrijeme da zajedno radite na ostvarenju vaših ciljeva i postavite temelje za buduće uspjehe. Mjesečev kvadrat s Uranom u vašem sektoru imidža može donijeti neočekivane promjene, ali hrabri potezi mogu vas odvesti na novi put ka uspjehu. 

Djevica: Mladi mjesec aktivira vašu wellness zonu, potičući vas da istražite nove pristupe brizi o sebi. Možda ćete otkriti nove tehnike za poboljšanje svojeg zdravlja i blagostanja, poput meditacije ili zdrave prehrane. Mjesečev kvadrat s Uranom u vašoj avanturističkoj zoni može donijeti neočekivane promjene i izazove, ali i prilike za osobni rast i razvoj. 

Vaga: Ovaj mladi mjesec naglašava vašu romantičnu i kreativnu stranu, potičući vas da se izrazite na autentičan i inspirativan način. Povežite se s voljenima i izrazite svoje osjećaje kroz umjetnost, muziku ili druge kreativne aktivnosti. Mjesečev kvadrat s Uranom može donijeti neočekivane izazove u vašim odnosima, ali hrabri potezi mogu ojačati vaše veze. 

Škorpija: S mladim mjesecom u vašoj kućnoj zoni, fokus je na porodici i domu. Ovo je vrijeme da se posvetite unapređenju vašeg doma i porodičnih odnosa. Mjesečev kvadrat s Uranom može donijeti neočekivane promjene u vašem domu ili porodičnim odnosima, ali hrabra prilagodba može donijeti pozitivne rezultate. 

Strijelac: Ovaj mladi mjesec naglašava vašu komunikacijsku zonu, potičući vas da se izrazite jasno i otvoreno. Budite hrabri u dijeljenju svojih ideja i stavova s drugima, jer to može dovesti do dubljeg razumijevanja i suradnje. Mjesečev kvadrat s Uranom može donijeti neočekivane promjene u vašim svakodnevnim rutinama, ali i prilike za osobni rast. 

Jarac: S mladim mjesecom u vašem sektoru financija, fokus je na stvaranju stabilnosti i sigurnosti u vašem životu. Razmislite o novim pristupima upravljanju svojim financijama i ulaganjima, jer to može dovesti do dugoročnog uspjeha. Mjesečev kvadrat s Uranom može donijeti neočekivane promjene u vašim financijskim planovima, ali hrabri potezi mogu donijeti velike nagrade. 

Vodolija: Ovo je vaš godišnji mladi mjesec, što znači da je sada pravo vrijeme za postavljanje ciljeva i ostvarenje svojih snova. Budite vjerni sebi i slijedite svoju intuiciju, jer će vas to odvesti do uspjeha. Mjesečev kvadrat s Uranom može donijeti neočekivane promjene u vašem osobnom životu, ali budite hrabri i otvoreni za nove mogućnosti. 

Ribe: S mladim mjesecom u vašoj duhovnoj zoni, fokus je na unutarnjem miru i samospoznaji. Posvetite vrijeme meditaciji i introspekciji, jer to može donijeti dublje razumijevanje sebe i svijeta oko vas. Mjesečev kvadrat s Uranom može donijeti neočekivane promjene u vašem unutarnjem svijetu, ali budite otvoreni za transformaciju i rast.

No comments

Powered by Blogger.