Nikad ne dozvolite da vaša žena zaspe uplakana - Ili da budete uzrok njenih suza

Možda ste ljuti zbog nečega što je rekla za večerom ili ste povrijeđeni zbog nekih njenih poruka. Možda je to što se nije javila kada ste je zvali nakon posla. 


Ali vjerujte mi, ni jedna od ovih sitnica nije vrijedna vaše ljutnje prema njoj. Kada osjećate ljutnju prema njoj, to može imati dubok uticaj na nju. Ona neće moći mirno spavati. Svaka negativna riječ koju izgovorite odjekivaće u njenoj glavi. Leći će u krevet i satima se prevrtati, razmišljajući o tome šta je moglo poći po zlu. Analiziraće sve razgovore i tražiti gdje su stvari krenule naopako. 

Možda će uvjeriti sebe da je više ne volite. Povremeno će provjeravati telefon u nadi da ćete se javiti, ali kada vidi da nema ni poruke, osjećaji nesigurnosti će se samo pojačati. Neće moći zaspati, a njen um bit će ispunjen brigama. Svako jutro će se probuditi s osjećajem tuge, možda će jastuk biti natopljen suzama.

Sve što ona zaista želi je razgovarati s vama, osobom koja može popraviti situaciju i umanjiti njen osjećaj tuge. Nijedna žena ne zaslužuje zaspati osjećajući se nevoljeno. Svaka žena zaslužuje partnera koji će joj uvijek pružiti podršku i sigurnost. Tretirajte svoju ženu kao princezu, jer jednog dana može postati vaša kraljica. Zapamtite da što više ljubavi pružite, to će vam biti vraćeno. Ako je volite bezuslovno, ona će vas voljeti još više.

No comments

Powered by Blogger.