Odbacio si ženu koja je željela da te voli, koja ti je dala gotovo sve što je imala

Sve što je željela bilo je biti tamo, uz tebe, pružiti ti podršku i zajedno se nositi sa životnim izazovima. No, ti si je odlučio odgurnuti, uprkos njezinim najboljim namjerama.


Jesi li uopšte shvatio koliko si bio sretan s njom? Jesi li uopšte prepoznao njezinu nevjerojatnost? Možda jesi, ali činilo ti se da to nije dovoljno. Možda si mislio da možeš pronaći nešto bolje, dok je ona već bila najbolja. Zašto si odlučio uništiti sve? Da je nisi pustio, možda bi i dalje bila uz tebe. Da je nisi odgurnuo, možda bi još uvijek dijelila život s tobom. 

Trudila se s ljubavlju, jer je to bio jedini način na koji je znala voljeti. No, ti si je uzimao zdravo za gotovo, a ona bi te obasipala ljubavlju i dobrotom da si ju samo primijetio. Ona je žena koja se sreće jednom u životu, jedinstvena, a ti si bio previše tvrdoglav i slijep da to uočiš. Dala ti je gotovo sve što je imala, srce i dušu, a ti joj nisi uzvratio. 

Nikada nisi prepoznao i cijenio sve što je za tebe učinila. Nisi joj nikada uzvratio. Ona je mislila da nije dovoljno dobra za tebe, a ti si je povrijedio. Htjela je biti bliža tebi, ali ti si uvijek držao distancu. Za svaki korak koji je napravila kako bi te upoznala, ti si napravio korak unazad. 

Zar ne shvaćaš koliko je uložila u tebe? Zar ne vidiš koliko si izgubio gurajući je od sebe? Moraš shvatiti da takvu ženu nećeš ponovno sresti. Nikada nećeš naći nekoga tko će te voljeti na način na koji je ona voljela, nekoga tko će biti spremna dati toliko koliko i ona. 

Kada si je odgurnuo, možda si mislio da ćeš pronaći nešto bolje, ali to nije bio slučaj. Možda to trenutno ne shvaćaš, ali vrijeme će ti pokazati koliko ćeš zažaliti što si je pustio. Shvatit ćeš da si propustio jedinstvenu priliku s ženom poput nje.

No comments

Powered by Blogger.