Prestanite ići kod onih koji vas ne vole - Iscrpit će vašu energiju!

Ako se nađete na stanici neprijatelja, kako bi to mladi rekli, "spojit ćete se s njima". U tom procesu, vi ćete dati svoju pozitivnu energiju lošoj osobi, a zauzvrat ćete dobiti anksioznost i zabrinutost. Na kraju, iscrpjet ćete svoju energiju. 


Neprijatelj će živjeti dobro, dok će vaš život biti ispunjen negativnošću. Čak je i korisno za neprijatelja ako vas podmuklo špijunira, jer će, upijajući vašu pažnju, dobiti na vašoj snazi. Međutim, s vremenom će doći do sloma i gubitka beneficija. Najbolje je posjetiti stanicu prijatelja. Tu ćete posvetiti pažnju prijatelju, radovati se njegovim uspjesima, smijati se njegovim šalama i pisati mu ljubazne komentare.

Ovo je velika i iscjeliteljska aktivnost koja će vam brzo vratiti energiju. Vaš prijatelj će također osjetiti blagodati vaše prisutnosti. Nema potrebe da trošite svoje vrijeme i energiju na neljubazne ljude koji vas mrze. Nemojte se zamarati učenjem o njihovom životu ili pitati o njihovim poslovima – kao da ne postoje. 

Bolje je to sve zaboraviti. Ovo pravilo je uvijek djelotvorno. Ostanite u društvu onih koji vas vole i podržavaju, a izbjegavajte one koji vas ne vole - osim u slučaju direktnog napada. Vremenom će se sve postaviti na svoje mjesto.

No comments

Powered by Blogger.