Sedmična astro analiza od 05.02 do 11.02 - Sreća bi mogla pratiti Blizance, Djevice i Vodolije

Donosimo vam detaljnu sedmičnu astro analizu od 29.01 do 04.02.2024 


OVAN Kako se sedmica odvija, primijetit ćete poboljšanja u vašim ličnim odnosima, što će vas potaknuti da budete otvoreniji i hrabriji u pristupu osobama suprotnog spola. Oni koji su već u vezi osjetit će još veću povezanost. Nakon postizanja stabilnih financijskih temelja, gradit ćete dalje, a mnogi će preispitivati svoje poslovne prioritete. Spremniji su na određene rizike. 

BIK Vaša privlačnost prema skrivenim stvarima raste, no neki od vas će se suočiti s izazovom tajne ljubavne veze. Strasti će biti snažne, ali razum može biti ključan u donošenju odluka. Novi obrasci ponašanja na poslu zahtijevaju prilagodbu, ali bolja organizacija može pomoći suočavanju s izazovima.

BLIZANCI Ova sedmica donosi vam radost u stvarima koje volite. Ugodne zabave i opuštenost s dragim osobama čine vas optimističnima. Osjećate da je sve moguće, što će vam povećati otvorenost i povjerenje u ljude oko vas. Ipak, budite oprezni s oštrim riječima na poslu, kako ih ne biste pogrešno protumačili. 

RAK Gdje god da se pojavite, osjećat ćete se ugodno, s društvom koje vam savršeno odgovara. Oni koji su sami trebaju prihvatiti pozive koji možda na prvi pogled nisu obećavajući, jer ljubav može otvoriti vrata. Financije se stabiliziraju, otvarajući vrata novim poslovnim prilikama. 

LAV Bit ćete zatvoreniji nego inače, što može stvarati nesporazume u odnosima. Pazite da taj stav ne propustite priliku za ljubav ili da ne dovede do odustajanja udvarača. Pokažite što vam je stvarno važno. Uspjeh je moguć, ali trebat će vam strpljenja. Radite profesionalno i ozbiljno. 

DJEVICA Ljubavna vrata sve se više otvaraju, a smijeh i podrška voljene osobe čine vas sretnima. Očekujte očekivane odgovore, omogućujući vam mirniji rad i planiranje. U usporedbi s drugima, djelovat ćete sigurno i stabilno, cijeneći iskrenost. 

VAGA Lakše ćete komunicirati s voljenom osobom, a preispitivanje prošlih ljubavnih iskustava bit će na dnevnom redu. Suradnja će se obnoviti uz pomoć novih informacija, postavljajući temelje za nove početke. Prilagodba novim ulogama može zahtijevati vrijeme. 

ŠKORPIJE Bit ćete zanimljivi drugima, razvijajući svoju društvenu crtu. Ako ste u vezi, partner će se više povezivati s vama. Osjetit ćete pad interesa za posao, ali pokušajte obnoviti kontakte koji obećavaju. Najbolji dio sedmice bit će za one koji ne rade. 

STRIJELAC Intelektualna razina osobnih odnosa bit će kvalitetna, ali oprezno s nadmudrivanjima. Pustite loptu i pronađite zanimljivosti oko sebe i u sebi. Radite punim plućima, jer će situacija postati jasnija. Vaša predanost bit će zarazna, potičući ambicije. 

JARAC Ako ste sami, pogledajte ljude iz radne sredine, jer vam poruka ili poziv mogu donijeti ugodno poznanstvo. Oni u vezama uživat će u svakodnevici. Osvijestite umor i pažljivo isplanirajte radne sate. Budite strpljivi i gledajte prema ostvarenju svojih ciljeva. 

VODOLIJA Veći dio slobodnog vremena provest ćete u samoći i sanjarenju. Ako ste u vezi, možda ćete se osjećati pomalo udaljeno. Razmislite o svojim potezima i otkrijte svoje slabe tačke. Na poslu pokažite emocije, a nova motivacija će vas potaknuti na uporniji rad. 

RIBE Vaša energija privlačit će čak i one koji nisu skloni vama. Ako tražite srodnu dušu, oslonite se na svoje samopouzdanje. Radna sedmica bit će šaren, s izazovima u komunikaciji i balansiranju između izražavanja i šutnje. Ostanite budni i balansirajte svoje emocije.

No comments

Powered by Blogger.