Sedmična astro analiza od 12.02 do 18.02 - Sreća je na strani Bikova, Lavova i Škorpija

Donosimo vam detaljnu sedmičnu astro analizu od 12.02 do 18.02.2024 


Ovan: Za Ovnove će sedmica početi s manjkom energije i osjećajem apatije. Ovo je posebno izraženo u utorak kada će njihov planetarni zaštitnik, Mars, biti oslabljen. Nedostatak pozitivne energije može ih usporiti i učiniti manje motivisanim. Međutim, postoje načini kako Ovni mogu povratiti svoje raspoloženje i aktivnost. Lagane vježbe, opuštajuće biljke i uravnotežena ishrana mogu im pomoći da se vrate u formu i započnu planirane aktivnosti s više entuzijazma.

Bik: Za Bikove se preporučuje da budu aktivni i odlučni, posebno u ponedjeljak. Iako će Venere i Marsa biti oslabljeni, Bikovi mogu zadržati svoj zamah ako odluče biti proaktivni i usredotoče se na svoje ciljeve. Ova strategija može im pomoći da prevaziđu izazove i ostanu fokusirani, čak i ako se suoče s preprekama na putu. 

Blizanci: Blizanci će se od 12. do 18. morati boriti protiv iskušenja i impulsivnih odluka. Važno je da se suzdrže od avantura i nepotrebnih troškova, jer bi takvo ponašanje moglo nanijeti štetu njihovom budžetu. Umjesto toga, preporučuje se da se fokusiraju na kućne obaveze i provode vrijeme s prijateljima i porodicom. Pozitivna komunikacija može im pomoći da ostanu optimistični i izbjegnu nepotrebne stresove. 

Rak: Rakovima će biti važno da se nose s emocionalnom nestabilnošću ove sedmice. Planetarne promjene mogu negativno utjecati na njihovo raspoloženje i aktivnosti, ali kroz opuštajuće aktivnosti i duhovne prakse mogu pronaći ravnotežu. Važno je da ostanu fokusirani na svoje ciljeve i da ne dopuste da ih prepreke obeshrabre. 

Lav: Lavovi trebaju izbjegavati sukobe i konflikte s kolegama ove sedmice. Umjesto toga, preporučuje se da ostanu smireni i fokusirani na svoje zadatke. Prilagodljivost će biti ključna za uspjeh, pa je važno pratiti promjene i prilagoditi se novim situacijama. 

Djevica: Djevice bi trebale donositi sudbonosne odluke ove sedmice, uz podršku svojih bliskih ljudi. Vikend će im donijeti dodatnu energiju, koju mogu usmjeriti na stvaranje ugodne atmosfere kod kuće i bolje odnose sa suprotnim polom. 

Vaga: Vagama je važno da ostanu uravnotežene ove sedmice, posebno u emocionalnom smislu. Kontrola emocija pomoći će im da izbjegnu sukobe i ostanu fokusirane na svoje ciljeve. Proaktivne akcije su važne, ali moraju biti svjesne svrhe. 

Škorpije: Škorpije bi trebali biti oprezni s impulzivnim postupcima i konfliktima ove sedmice. Umjesto toga, preporučuje se da se fokusiraju na samostalni rad i da smanje fizičku i intelektualnu aktivnost kako bi izbjegli prekomjerno umaranje. 

Strijelac: Strijelcima je važno da zadrže svoje ambicije i da se fokusiraju na postizanje ciljeva. Važno je da se suzdrže od impulzivnih postupaka i da budu svjesni mogućih posljedica svojih djela. 

Jarac: Jarčevi mogu imati problema s motivacijom i raspoloženjem ove sedmice, ali mogu pronaći energiju u kreativnim aktivnostima i opuštanju. Važno je da se fokusiraju na brigu o svojim najmilijima kako bi izbjegli negativne misli. 

Vodolija: Vodolijama će biti teško zbog planetarnih promjena, ali će im podrška prijatelja i fokus na produktivne aktivnosti pomoći da ostanu pozitivni i usmjereni na svoje ciljeve. 

Riba: Ribe će imati podršku planetarnih promjena u ostvarenju svojih ciljeva do sredine februara, ali će trebati biti oprezne da ne pređu granicu i ne pribjegnu nepoštenim sredstvima. Važno je da se fokusiraju na svoj unutrašnji potencijal i da budu svjesni posljedica svojih djela.

No comments

Powered by Blogger.