Sedmična astro analiza od 19.02 do 25.02 - Sreća je na strani Vodolija, Jarčeva i Rakova

Donosimo vam detaljnu sedmičnu astro analizu od 19.02 do 25.02 


Ovan: Ovnove očekuje sedmica sa kontradiktornim energetskim utjecajima. Položaj planeta nije najpovoljniji, stoga se astrolozi savjetuju Ovnovima da izbjegavaju impulsivne reakcije te da se prilagode mirnom i smirenijem raspoloženju. Možda će doći do situacija koje zahtijevaju brze odluke i aktivne akcije, pa je bitno biti budan i spremno reagirati. Fokusirajte se na završavanje odgođenih obaveza kako biste usmjerili energiju na produktivne aktivnosti. 

Bik: Bikove očekuju česte konfliktne situacije zbog negativnog položaja planeta, što može rezultirati čestim promjenama raspoloženja. Obrana vlastitih interesa na poslu i u drugim aktivnostima može biti izazovnija nego obično. Važno je više odmarati se i posvetiti pažnju vlastitom zdravlju. Irritacija i nervoza mogu biti prisutni zbog lošeg položaja Venere i Marsa, stoga je važno održavati unutarnji mir.

Blizanci: Energetski utjecaji planeta nisu povoljni za fizičku aktivnost, pa je Blizancima potrebno više odmora i emocionalne stabilnosti. Važno je održavati pozitivnu komunikaciju s porodicom i bliskim prijateljima te izbjegavati laži i prazna obećanja, kako sugerišu astrolozi. Ovo može biti izazovna sedmica, stoga je bitno zadržati se u poznatom okruženju i izbjegavati prevelike rizike. 

Rak: Aspekt Marsa i Venere može uzrokovati poremećaje u planovima i negativno utjecati na emocionalno stanje Rakova. Važno je zadržati neutralnost u negativnim situacijama te izbjegavati impulzivne izjave koje mogu eskalirati nesuglasicama s drugima. Održavanje mira i izbjegavanje konfrontacija ključno je za stabilnost tokom ovog perioda. 

Lav: Lavovi bi trebali biti oprezniji tokom ovog perioda, jer negativni energetski utjecaji planeta mogu poremetiti planove i raspoloženje. Preporučuje se da se vrijeme provodi smireno i odmjereno kako bi se izbjegle komplikacije. Unutarnja stabilnost bit će ključna za prevladavanje izazova koje može donijeti slabost Marsa. 

Djevica: Djevice će doživjeti nemiran period, ali povoljan je za oporavak i odmor. Važno je usredotočiti se na komunikaciju s porodicom, opuštanje i hobije. U poslovnoj sferi, minimalna aktivnost bit će dovoljna za održavanje stabilnosti. Može doći do izazova u romantičnim vezama, stoga je važno održavati otvorenu i iskrenu komunikaciju. 

Vage: Nepovoljan položaj planeta sugeriše Vagama da se usredotoče na poznate aktivnosti i izbjegavaju nove početke. Negativna energija planeta nije povoljna za obranu vlastitih interesa ili riskantne akcije. Važno je izbjegavati nepotrebne rizike i zadržati se u poznatom okruženju kako bi se izbjegle nepotrebne komplikacije. 

Škorpije: Škorpije će možda biti teže kontrolirati izlive bijesa tokom ovog perioda. Važno je zadržati smirenost i izbjegavati impulzivne reakcije kako bi se izbjegle destruktivne posljedice. Uprkos izazovima, ovaj period može biti povoljan za izvođenje planiranih aktivnosti, ali oprez je ipak potreban. 
 
Jarac: Jarčevima se preporučuje da ostanu posvećeni svojim ciljevima i uvjerenjima kako bi postigli uspjeh u karijeri. Iako mogu biti izazovi, ostajanje fokusiran na rad će im omogućiti napredak. Važno je izbjegavati sebične postupke i potragu za ljubavlju tokom ovog perioda. 

Vodolija: Vodolijama će ovaj period biti povoljan za obavljanje kućnih poslova i opuštanje. Važno je posvetiti se odmoru i obnavljanju energije putem duhovnih praksi i lagane tjelesne aktivnosti. Izbjegavanje pretjerane aktivnosti može donijeti pozitivne rezultate i osjećaj zadovoljstva. 
 
Riba: Ribe bi trebale odgoditi razvoj novih ideja i izbjegavati rizike tokom ovog perioda. Planete mogu stvoriti izazove i testirati njihovu snagu, stoga je važno brzo reagirati na probleme i tražiti rješenja. Održavanje mira i stabilnosti bit će ključno za prevladavanje izazova koje donosi ova sedmica.

No comments

Powered by Blogger.